عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران

حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است

حزب الله یک نماینده ارشد حزب‌الله گفت ترامپ ناخواسته مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه کل جهان است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 04
کد خبر: ۳۱۵۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، ایهاب حماده، نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان طی سخنانی درباره تحولات اخیر منطقه و عقب نشینی‌های مکرر ترامپ از تهدیدات پوچ خود علیه ایران اعلام کرد: اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر لغو حمله به ایران به خاطر آینده جهان، اعترافی آشکار به این است که هرگونه جنگی علیه ایران، جهان را به خطر می‌اندازد.

وی افزود: این ثابت می‌کند که ایران بازیگر مهمی در صحنه جهانی است و در روزهای آینده شاهد اثرات آن در سراسر منطقه و قطعاً در لبنان خواهیم بود.

این نماینده حزب الله تاکید کرد: ما هرگز اجازه نخواهیم داد دشمن صهیونیستی تجربه آتش بس نمایشی 15 ماهه بعد از توافق 27 نوامبر 2024 را در لبنان تکرار کند. صبر و خویشتن‌داری ما حد و مرزی دارد و مقاومت همچنان ثابت قدم و آماده در میدان ایستاده است.

حماده تصریح کرد که ما به اهداف تعیین شده خود خواهیم رسید و لبنان هرگز در مسیر صهیونیست‌ها حرکت نخواهد کرد.

این نماینده پارلمان لبنان در پایان گفت که علی رغم همه درد و رنجی که مردم ما می‌کشند و فداکاری‌های آنها و شهدای زیادی که تقدیم کردیم و بهای بزرگی که برای آزادی و استقلال می‌پردازیم، سرزمین ما آزاد خواهد شد و دستیابی به پیروزی، قطعی است.

کلمات کلیدی: حزب الله
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار