متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند

استیضاح‌کنندگان «زنگنه» امضای خود را پس نگرفته‌اند

استیضاح‌کنندگان «زنگنه» امضای خود را پس نگرفته‌اند عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: هیچ کدام از استیضاح‌کنندگان «زنگنه» امضا‌های خود را پس نگرفته‌اند از این رو با عدم اعلام وصول این استیضاح، جایگاه مجلس را تضعیف می‌کنید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۱ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 22
کد خبر: ۳۱۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  هدایت الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه اول دی) پارلمان در تذکری شفاهی گفت: طبق آئین نامه داخلی مجلس هیئت رئیسه مکلف است درخواست استیضاح را به کمیسیون مربوطه ارجاع دهد و کمیسیون ظرف مدت یک هفته بررسی کرده و نتیجه را به هیئت رئیسه اعلام کند.

 

وی افزود: متاسفانه هیچ وقت در مورد وزیر نفت، آئین نامه مجلس ارجاع نشده است؛ می‌ترسید استیضاح رأی بیاورد؟

 

خادمی اظهار داشت: تا این لحظه هیچکدام از استیضاح کنندگان، امضا‌های خود را پس نگرفتند. با عدم اعلام وصول این استیضاح، جایگاه مجلس را تضعیف می‌کنید.

 

این عضو کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد از عملکرد ضعیف زنگنه گفت: دستاورد‌های وزیر نفت، توقف خط لوله صلح، توقف صادرات گاز، قرارداد‌های لعنتی آی پی سی، توتال، کرسنت، استارت اویل، برداشت ۵۰۰ هزار بشکه‌ای عربستان از میدان مشترک فروزان و حذف مدیران متخصص است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار