جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد

پیشرفت‌های تسلیحاتی یمن دنیا را به تعجب واداشته است

پیشرفت‌های تسلیحاتی یمن دنیا را به تعجب واداشته است وزیر دفاع در دیدار با سفیر جدید یمن گفت: پیشرفت‌های تسلیحاتی نیروهای مسلح یمن با اتکا به متخصصین و کارشناسان بومی دنیا را به تعجب واداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دیدار با ابراهیم محمد الدیلمی سفیر جدید یمن با اشاره به روابط تاریخی دو کشور، اظهار داشت: این روابط از دوران قبل از اسلام آغاز شده و پس از آن نیز با توجه به اشتراکات دینی ادامه یافته است.

 

امیر حاتمی با بیان اینکه مبارزه ملت یمن با مزدوران و گروه های تکفیری القاعده و داعش و حامیان منطقه‌ای آن قابل تقدیر است، گفت: به طور قطع، مقاومت و ایستادگی مردم یمن ایده ها و تصورات حاکمان ریاض را که به تسلیحات پیشرفته خود متکی بودند، باطل کرد.

 

وزیر دفاع با تأکید بر اینکه  مسئله یمن راه حل نظامی ندارد، تصریح کرد: مشکل یمن با رایزنی و گفتگو بین همه طرف های سیاسی در این کشور حل خواهد شد. یمن متعلق به همه یمنی ها است و گفت و گوی یمنی – یمنی در فضایی آرام و با مشارکت همه احزاب، گروه ها و جریانات سیاسی- اجتماعی راه حل عملی مشکلات پیچیده در این کشور است.

 

وی با اشاره به پیشرفت هایی که نیروهای مسلح یمن با اتکا به متخصصین و کارشناسان بومی در حوزه تسلیحاتی داشته‌اند، افزود: این دستاوردها دنیا را به تعجب واداشته و در واقع یمنی‌ها راهی را رفته اند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در هشت سال دفاع مقدس طی کردند و ضمن حفظ برتری در جنگ از تامین تجهیزات مورد نیاز به روش های بومی هم غفلت نکردند و امروز به این حد از پیشرفت دست یافته اند.

 

حاتمی در همین زمینه، افزود: امروز یمن به میزانی از توانمندی نظامی رسیده که بتواند به عمق جبهه دشمن نفوذ کند، استحکامات دشمن را در فاصله بیش از ۱۰۰۰ کیلومتری هدف قرار دهد، ایجاد بازدارندگی کند و معادلات سیاسی امنیتی نظامی در منطقه را برهم بزند.

 

وزیردفاع در پایان با آروزی موفقیت و سربلندی برای ملت یمن تأکید کرد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، دولت و ملت ایران همواره از آرمان های ملت یمن حمایت کرده و از هیچ گونه تلاشی برای کمک به مردم یمن دریغ نخواهد کرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار