مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم

واکنش ترکیه به صدور احکام قضایی عربستان در پرونده قتل خاشقچی

واکنش ترکیه به صدور احکام قضایی عربستان در پرونده قتل خاشقچی دولت ترکیه ساعاتی پس از صدور احکام قضایی دادستانی عربستان سعودی در رابطه با اعدام پنج نفر به اتهام ایفای نقش در قتل خاشقچی، گفت که این حکم نه ترکیه و نه جامعه جهانی را متقاعد نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت ترکیه روز دوشنبه ضمن رد حکم اعدام دادستان سعودی برای پنج نفر در خصوص پرونده قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد آل سعود، آن را بسیار دور از انتظارات خود و انتظارات جامعه بین‌الملل خواند.

 

دادستانی عربستان سعودی امروز (دوشنبه) در یک کنفرانس خبری در خصوص آخرین مراحل پرونده عاملان قتل «جمال خاشقچی» گفت که تاکنون احکام اولیه ۱۱ نفر صادر شده که پنج نفرشان به اعدام محکوم شده‌اند.

 

ساعاتی بعد از صدور این حکم، وزارت خارجه ترکیه در بیانیه‌ای گفت که احکام صادره دادستانی سعودی علیه عاملان قتل خاشقجی، با تحقیقات قضایی صورت گرفته توسط ترکیه فاصله زیادی دارد و به هیچ وجه انتظارات آنکارا و جامعه جهانی را برآورده نمی‌کند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «الجزیره»، در این بیانیه وزارت خارجه ترکیه آمده است: «بار دیگر از عربستان می‌خواهیم که در خصوص پرونده قتل خاشقچی با دستگاه قضایی ترکیه همکاری کند».

 

خاشقچی، ستون‌نویس روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در تاریخ ۲ اکتبر ۲۰۱۸ (۱۰ مهر ۱۳۹۷) پس از ورود به کنسولگری عربستان سعودی در استانبول، به طرز فجیعی کشته و بدنش تکه تکه شد. پس از این قتل و اثبات دست داشتن مقامات سعودی در این ترور، بحران دیپلماتیک و سیاسی وسیعی برای دولت سعودی و شخص «محمد بن سلمان» به وجود آمد.

 

«اگنس کالامارد»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد اعدام‌های خودسرانه، بارها در گزارش‌های خود «محمد بن سلمان» را به دست داشتن در این قتل متهم کرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار