سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک دستور مهم به فرماندهان جدید نیرو‌های مسلح/ سردار طلائی نیک توضیح داد یک نفتکش ایرانی در شش مایلی جزیره خارک با اصابت ۴ پرتابه از سوی آمریکا، هدف حمله موشکی قرار گرفت طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد / بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مکه مکرمه حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان تکذیب شد صدای چند انفجار از خلیج فارس در محدوده جزیره خارک جزئیات تازه از اصلاح قانون مهریه در مجلس/ سالاری: برای مردان حبس در نظر گرفته نشده است/ اگر زن مهریه خود را ببخشید مرد مکلف است که طلاق دهد انتخابات شورا‌ها چه زمانی برگزار می‌شود؟ زمان تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد / جزییات ۹ انتصاب مهم سردار رادان در فراجا + اسامی  اسامی ۷ شهید حمله آمریکا به استان خوزستان جزییات جدید حمله آمریکا به عروسی سیریک

مجازات سخت در انتظار ماینرهای غیرمجاز؛ طرح دوفوریتی مجلس کلید خورد

مجلس  دوفوریت طرح الحاق ماده ۶۸۷ مکرر به قانون مجازات اسلامی در خصوص مقابله با استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 02
کد خبر: ۳۱۷۶۲۴

به گزارش راهبردمعاصر، عباس گودرزی با اشاره به تصویب این دو فوریت در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس در جمع خبرنگاران، گفت: این طرح باتوجه به کمبود منابع انرژی و فساد و تخلفات گسترده در حوزه مصرف غیرمجاز برق برای استخراج رمزارز یک ضرورت است. طبق آمار کارشناسان هر دستگاه ماینر معادل ده واحد مسکونی برق مصرف می‌کند. امروز حدود ۱۳هزار مزرعه غیرقانونی استخراج رمزارز در کشور موجود است و هزاران ماینر غیر مجاز کشف شده است.

وی افزود: به علت نبود قوانین بازدارنده و مجازات متناسب، سوءاستفاده کنندگان در برخی نقاط کشور ترجیح می‌دهند منازل مسکونی را به جای اجاره به استقرار ماینر اختصاص دهند چرا که درآمدهای بالا کسب می‌کنند که ضرورت دارد دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی قویا به این مهم ورود نمایند.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه در جلسه امروز صحن علنی مجلس شورای اسلامی، طرح استفساریه ماده یک قانون احکام و الزامات مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی و ردیف ۵_۴ جدول قانون بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور به تصویب رسید، اظهار کرد: این طرح در جهت تامین و تضمین قیر مورد نیاز پروژه‌های عمرانی راه‌ و شهرسازی، راهداری، نوسازی مدارس، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای سال ۱۴۰۵ به تصویب نمایندگان رسید.

گودرزی افزود: همچنین در جلسه امروز مجلس، یک فوریت طرح اصلاح ماده ۴۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده تصویب شد.

وی گفت: این طرح در جهت تضمین منافع دهیاری‌ها و شهرداری‌ها از محل مالیات بر ارزش افزوده مربوط به دوازده در هزار ارزش گمرکی کالاهای وارداتی که حقوق ورودی آنها وصول می‌شود به تصویب رسید./ایلنا

کلمات کلیدی: مجلس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار