اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴ جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

آیت‌الله جنتی: با دقت مشغول بررسی صلاحیت داوطلبان هستیم تا حتی حق یک نفر هم تضییع نشود

دبیر شورای نگهبان گفت:‌ بررسی شکایات و صلاحیت‌ها آن هم در زمان کوتاه، اقدامی به شدت طاقت‌فرساست که البته شورای نگهبان با دقت مشغول انجام آن است تا خدای نکرده حتی حق یک نفر نیز تضییع نشود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۸) در جلسه این شورا با ابراز نگرانی از وضعیت آلودگی هوای تهران و سایر شهر‌های کشور گفت: آلودگی هوا عوامل مختلفی دارد که باید هرچه سریع‌تر مسئولان مربوطه برای رفع آن چاره‌جویی کنند.

 

وی افزود: آلودگی هوا مشکلات زیادی را برای عموم مردم به ویژه بیماران و افراد سالخورده ایجاد کرده که انشاءالله مسؤولان نه فقط به شکل مقطعی بلکه راهکار دائمی برای حل این معضل پیدا کنند.

 

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود به روند بررسی شکایات و صلاحیت‌ها در شورای نگهبان و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات اشاره و خاطرنشان کرد: الان در مقطع بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان هستیم و همکاران ما تا اواخر شب مشغول رسیدگی به پرونده‌های ثبت‌نام‌کنندگان بر اساس مستندات هستند.

 

وی تأکید کرد: بررسی شکایات و صلاحیت‌ها آن هم در زمان کوتاه، اقدامی به شدت طاقت‌فرساست که البته شورای نگهبان با دقت مشغول انجام آن است تا خدای نکرده حتی حق یک نفر نیز تضییع نشود.

 

دبیر شورای نگهبان در بخش پایانی سخنان خود به برگزاری آزمون کتبی از داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: پنج‌شنبه هفته گذشته این آزمون با دعوت از ۲۷۲ نفر انجام شد و الان در مرحله تصحیح اوراق امتحانی داوطلبان هستیم که در صورت قبولی از آن‌ها برای آزمون شفاهی دعوت به عمل می‌آید تا پس از قبولی در ۲ مرحله کتبی و شفاهی صلاحیت‌های عمومی آن‌ها بررسی شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار