تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد تا ۲۰ شهریور تمدید شد + لینک پیش‌بینی وضعیت جوی پنج روز آینده/ منتظر باران باشید تجمعات شبانه تا کی ادامه دارد؟ هشدار آموزش و پرورش درباره تبلیغات صداوسیما: این موسسات آموزشی مجوز کار ندارند اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد هشدار بارش‌های رگباری و سیل آسا در ایران؛ به حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها نزدیک نشوید

هشدار هلال‌احمر خوزستان برای پاییز پربارش؛ آماده‌باش برای سیلاب و آبگرفتگی

هلال‌احمر مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان بر تقویت آمادگی عملیاتی، هماهنگی بین‌دستگاهی و برگزاری مانورهای تخصصی برای ارتقای توان پاسخگویی به پیامدهای احتمالی توسط این جمعیت با پدیده ال‌نینو و بارش‌های فصلی در استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 06
کد خبر: ۳۱۷۹۳۵

به گزارش راهبردمعاصر؛ حسن عبودی مزرعی یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بر اساس پیش بینی‌های سازمان هواشناسی و بررسی الگوها، نقشه‌ها و تحلیل‌های کارشناسان این حوزه امسال پاییز پر بارشی را در استان تجربه خواهیم کرد و برای مقابله با این شرایط نیازمند ارتقای سطح آمادگی در همه حوزه ها و هم‌افزایی جمعی بین دستگاه‌های متولی هستیم.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان با اشاره به پیش بینی‌ها در خصوص افزایش بارش‌ها در پاییز امسال عنوان کرد: احتمال وقوع بارش‌های فراتر از حد نرمال در بخش‌هایی از استان وجود دارد، به همین جهت لازم است با همکاری و هم افزایی همه دست اندرکاران و متولیان دستگاه های مسئول آمادگی لازم به منظور مقابله با این پدیده جوی، پاسخگویی سریع به حوادث طبیعی احتمالی و همچنین افزایش ضریب تاب آوری اجتماعی ایجاد شود.

عبودی مزرعی افزود: جمعیت هلال‌احمر خوزستان نیز به عنوان بخشی از مجموعه مدیریت بحران ،تمامی ظرفیت‌های امدادی و عملیاتی خود را برای مواجهه با حوادث احتمالی به‌ویژه سیلاب و آبگرفتگی ها از پیش آماده و سازماندهی کرده است.

وی ادامه داد: رویکرد اصلی این جمعیت در مقابله با مخاطرات، حرکت از واکنش پس از حادثه به سوی پیشگیری و آمادگی پیش از وقوع است و بر همین اساس، بررسی نقاط آسیب‌پذیر، تکمیل و آماده‌سازی تجهیزات و اقلام امدادی، ارزیابی وضعیت پایگاه‌ها و انبارها و رفع نواقص احتمالی با جدیت در حال انجام است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان بر ضرورت گسترش هماهنگی بین دستگاه‌های عضو ستادهای پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران تاکید کرد و گفت: آمادگی موثر در برابر حوادث، نیازمند تقسیم دقیق وظایف، هماهنگی مستمر و شناخت ظرفیت‌های دستگاه‌های مختلف است و این موضوع باید پیش از آغاز بارش‌های فصلی در استان و شهرستان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

عبودی مزرعی اظهار کرد: سازماندهی تیم‌های تخصصی امدادی، آماده‌سازی خودروها و تجهیزات عملیاتی، بررسی مسیرهای دسترسی و شناسایی ظرفیت‌های پشتیبانی از جمله اقداماتی است که باید با اولویت مناطق پرخطر و آسیب‌پذیر انجام شود تا در صورت وقوع حادثه، پاسخگویی با سرعت و هماهنگی بیشتری صورت گیرد.

وی همچنین بر نقش آموزش و مشارکت جوامع محلی در کاهش آثار حوادث تاکید کرد و گفت: افزایش آگاهی عمومی، آموزش مهارت‌های مقابله با حوادث و استفاده از ظرفیت خانه‌های هلال، دهیاران، بخشداران و گروه‌های محلی می‌تواند به ارتقای تاب‌آوری جوامع و کاهش آسیب‌پذیری مناطق در معرض خطر کمک کند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان همچنین بر اهمیت تمرین و ارزیابی آمادگی دستگاه‌ها تاکید وخاطرنشان کرد: برگزاری مانورهای دورمیزی، محدود و عملیاتی با محوریت سیلاب و آبگرفتگی، فرصت مناسبی برای سنجش میزان آمادگی، تمرین نقش‌ها و مسئولیت‌ها، شناسایی نقاط ضعف و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط با مدیریت بحران است.

وی ادامه داد: البته مانورها نباید صرفا به اجرای یک برنامه نمادین محدود نشود بلکه باید با هدف ارزیابی واقعی توان عملیاتی، شناسایی خلاها و اصلاح فرآیندهای پاسخگویی برگزار شده و نتایج آن نیز برای رفع نواقص و ارتقای آمادگی مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، معاون سازمان آب و برق خوزستان نیز پیش از این با اشاره به احتمال بارش‌های نرمال تا بیش از نرمال در پاییز امسال اعلام کرده بود: سیلاب حوزه‌های میانی و آبگرفتگی شهری مهم‌ترین مخاطرات آبی پاییز خوزستان است و با توجه به نامشخص بودن شرایط زمستان، باید برای احتمال وقوع خشکسالی و سیلاب در این فصل نیز آمادگی لازم ایجاد شود./ایرنا

کلمات کلیدی: هلال احمر
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار