آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

‏۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند بازسازی و مقاوم سازی هستند

وزیر آموزش و پرورش گفت: هم اکنون ۳۰ درصد مدارس کشور نیاز به بازسازی و مقاوم سازی دارند.‏
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حاجی میرزایی شامگاه چهارشنبه در حاشیه جلسه با مدیران نوسازی مدارس کشور در تبریز و در گفتگو با خبرنگاران گفت: تلاش‌های خوبی در سال هاش گذشته برای بهبود وضعیت مدارس انجام شده به گونه‌ای که میزان هزینه کرد در حوزه مدرسه سازی از هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۵ به چهار هزار ۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ رسیده است.

 

۱۸ درصد مدارس نیاز به مقاوم سازی دارند

وی ادامه داد: با وجود تلاش‌های صورت گرفته، ۳۰ درصد مدارس نیازمند بازسازی هستند که از بین آنها، ۱۸ درصد نیاز به مقاوم سازی و ۱۲ درصد نیز نیاز به تخریب و نوسازی دارند.

 

حاجی میرزایی با اشاره به بودجه امسال در حوزه مدرسه سازی گفت: از این بودجه، ۱۰ هزار مدرسه را تا مهر ماه و دو هزار را در دهه فجر تحویل خواهیم داد.

 

آماده سازی دانش آموزان برای یک زندگی فعال و سالم

وی در ادامه با اشاره‌ای به رونمایی کتب آموزش شهروندی در تبریز گفت: مهم‌ترین مأموریت این وزارتخانه، آماده سازی دانش آموزان برای یک زندگی فعال و سالم است تا دانش آموزانی داشته باشیم که مشارکت فعال در سازندگی جامعه داشته و از باورهای خود دفاع و مشکلات را به درستی حل و فصل کنند.

 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این کتب به همت شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز و آموزش و پرورش در مضامین مختلف تحت عنوان حقوق شهروندی تهیه شده و در سطح مدارس توزیع شده است.

 

افزایش مهارت‌های اجتماعی دانش آموزان موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی

وی افزود: باید ظرفیت دانش اموزان و مهارت‌های آنان را برای فکر کردن، حل مساله و خلاقیت، برقراری ارتباط و کنترل خشم بالفعل سازیم که این امر می‌تواند از بسیاری از مشکلات اجتماعی جلوگیری کند.

 

حاجی میرزایی بالا رفتن مهارت‌های دانش آموزان را موجب مصونیت آنان از آسیب‌های اجتماعی دانست.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده