نارضایتی‌ها از خطاهای مدیریتی است/به دولت و مجلس دیگری نیاز داریم-راهبرد معاصر
محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما!
امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی

نارضایتی‌ها از خطاهای مدیریتی است/به دولت و مجلس دیگری نیاز داریم

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه نارضایتی مردم ناشی از خطاهای مدیریتی در اداره کشور است، گفت: باید دولت و مجلسی دیگری به جای این دولت و مجلس مستقر شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۰۵ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 26
کد خبر: ۳۱۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به نارضایتی مردم از عدم پیشرفت صنایع و اقتصاد کشور اظهار داشت: نارضایتی مردم ناشی از خطاهای مدیریتی در اداره کشور است.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی افزود: اقتصاد، بخش‌های مختلفی شامل صنعت و تجارت دارد. ما در حوزه های بخشی و زیر بخشی کارهای مهمی انجام دادیم و با ایجاد ستاد و قراردادن متخصصان و نخبگان در این ستادها، موجب پیشرفت برخی از بخش‌ها شده ایم. به عنوان مثال در بخش پزشکی آزمون کنکور برگزار کردیم و بهترین رتبه ها و افراد نخبه را به این بخش فرستادیم. امروز در سطح دنیا هر دارویی ساخته شود در عرض دو سال معادل ایرانی آن دارو ساخته خواهد شد. اما در بخش های دیگر شاهد چنین پیشرفتی نیستیم.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پس از انقلاب سطح تولید ناخالص ملی به شدت افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: به دلیل ساختار اقتصادی تبعیض‌گرا، رانت‌جو و رانت گرا علیرغم افزایش شاخص‌های رفاه عمومی برای اقشار متوسط و فقیر، شکاف عمیق طبقاتی در جامعه و عدم وجود ساختار عدالت گرا، این خدمات را تبدیل به نارضایتی کرده است.

 

وی با تأکید بر لزوم تغییر انقلابی در روش دیوان سالارانه اداره کشور در گام دوم انقلاب، اظهار داشت: باید دولت و مجلسی دیگری به جای این دولت و مجلس و روش اداره دیگری به جای روش‌های دیوان سالارانه امروز مستقر شود.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: هر کشوری در جهان پیشرفت کرده با اتکا بر ظرفیت های بومی خود توانسته به رشد و توسعه دست یابد. هیچ کشوری در دنیا با استفاده از ظرفیت خارجی رشد نکرده است. کره، هند و چین از تولید داخلی مانند ناموس خود حفاظت کردند تا قابلیت رقابت خارجی پیدا کنند.

 

قاضی زاده هاشمی با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی یک مدل جهانی و تجربه کشورهای موفق است، بیان کرد: هیچ کشوری با پول خارجی پیشرفت نکرده است. مبنای پیشرفت باید توان بومی و داخلی باشد. زیرا هر کشوری دارای ظرفیت های جغرافیایی و تاریخی خاصی است که با بقیه کشورها متفاوت است.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استراتژی‌ها و راهبردها برای کشور همیشه بومی بوده است، ادامه داد: افراد متخصص و توانمند زیادی در کشور وجود دارند که باید سرمایه پیشرفت و توسعه کشور باشند.

 

وی در خصوص رویکرد مردم در انتخابات آینده گفت: رویکرد مردم در انتخابات آینده به سمت جریان انقلابی است اما امیدوارم این رویکرد همراه با تغییرات انقلابی و بنیادین در کشور باشد که اگر این تغییرات صورت نگیرد، ناکارآمدی دیوان سالارانه محبوبیت این جریان را زائل می کند.

 

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: شرایط فعلی فرصتی برای طرفداران انقلاب است که می توانند به سمت کارآمدی پیش بروند. اگر جریان اصولگرا با نگاه سنتی بخواهد کشور را اداره کند، بعد از مدتی مجدداً مردم از این جریان نیز دلزده می شوند.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: هدف جریان انقلابی و اصولگرا باید خانواده‌ها باشند که امروز با مشکلات عدیده‌ای برای تأمین مخارج روزانه خود دست و پنجه نرم می کنند. مسئله، مادر و پدرها هستند که به خاطر عدم توان اقتصادی، صدایشان بلند است. میزان صبر و طاقت آنان کاهش یافته است. خانواده هایی که مادر باید کمک خرج خانواده باشد. حکومت باید گوش شنوا برای شنیدن صدای خانوارها داشته باشد.

 

وی یادآور شد: محبوبیت فعلی جریان انقلابی سلبی است، ایجابی نیست. مردم از جریان مقابل متنفر هستند و به جریان انقلابی روی آورده اند. باید جریان انقلابی این نگاه سلبی را به ایجابی تبدیل کند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر