پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض

یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم

یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن بااشاره به ۴۵۰ حمله هوایی سعودی به یمن، از انجام دو عملیات یکی علیه شرکت آرامکو با ده‌ها موشک و پهپاد و دیگری علیه پایگاه هوایی خمیس مشیط با چند موشک بالستیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 16
کد خبر: ۳۱۸۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المسیره، در بیانیه نیرو‌های مسلح یمن که از سوی یحیی سریع سخنگوی این نیرو‌ها قرائت شد، از انجام دو عملیات نظامی یکی علیه شرکت آرامکو در ینبع با ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد و دیگری پایگاه هوایی خمیس مشیط با چندین موشک بالستیک خبر داده شد.

در این بیانیه آمده است: دشمن جنایتکار سعودی ۱۲ سال است که همچنان به تجاوز ظالمانه و محاصره وحشیانه خود علیه کشور و مردم ما ادامه می‌دهد. این هفته دامنه حملات خود را تشدید کرده است و بیش از ۴۵۰ حمله هوایی، علیه یمن انجام داد.

یحیی سریع بیان کرد: در پاسخ به این تجاوز وحشیانه علیه کشور و مردم ما، نیرو‌های مسلح یمن، با یاری خداوند، دو عملیات نظامی مهم انجام دادند.

اولین عملیات، تأسیسات آرامکو در ینبع را با ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد هدف قرار داد. به لطف خداوند، این حملات دقیق و مستقیم بودند و باعث آتش‌سوزی‌های بزرگ و ویرانی گسترده شدند.

در عملیات دوم، پایگاه هوایی خمیس مشیط با چند موشک بالستیک هدف قرار گرفت و به لطف خدا، این حمله دقیق بود.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد: نیرو‌های مسلح یمن به دفاع از کشور و مردم ما ادامه خواهند داد و با یاری خداوند عزوجل و با توکل بر او به دشمن جنایتکار سعودی درس‌های فراموش نشدنی خواهند داد.

وی بیان کرد: ما به عملیات نظامی خود در عمق خاک عربستان سعودی ادامه خواهیم داد، مراکز تجمع مزدوران سعودی را هدف قرار خواهیم داد و معادله محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید را تا زمان توقف تجاوز و لغو محاصره کشور عزیزمان، تثبیت خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار