وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

برف و باران در راه است

برف و باران در راه است رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی گفت: با تشدید فعالیت سامانه بارشی از امشب پنجشنبه بارش برف و باران در شهرهای استان تشدید می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۰۵ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 26
کد خبر: ۳۱۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی صابری با بیان اینکه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد فعالیت این سامانه از امشب تا روز شنبه هفته آینده خواهد بود افزود: این سامانه بارشی از روز گذشته وارد استان شده ولی تشدید فعالیت این سامانه از امشب خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه این سامانه بیشتر مناطق جنوب و مرکز آذربایجان‌غربی را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد اظهار داشت: بیشترین فعالیت این سامانه به صورت افزایش ابر، بارش برف و باران و وزش باد گاهی شدید بوده و بارش‌ها در مناطق مرتفع و کوهستانی به صورت برف خواهد بود.

 

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی لغزندگی، کاهش دید و اخلال تردد در جاده‌های مواصلاتی را از اثرات این سامانه بارشی عنوان کرد و ادامه داد: با خروج این سامانه از اواخر روز شنبه هفته آینده، دمای هوای استان به طور میانگین سه تا پنج درجه سانتی‌گراد کاهش پیدا می‌کند.

 

صابری گفت: با شروع فعالیت این سامانه تاکنون در آذربایجان‌غربی بیشترین بارش در پیرانشهر به مقدار ۱۵ میلی‌متر ثبت شده و بارش‌ها در اشنویه ۵.۲ میلی‌متر، در سردشت ۳.۱ میلی‌متر و در مهاباد ۲ میلی‌متر بوده‌است.

 

وی با بیان اینکه طی شبانه‌روز گذشته تکاب با دمای منفی ۲ درجه سانتی‌گراد سردترین شهر استان و بوکان و میاندوآب با حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین شهرهای آذربایجان‌غربی بود گفت: در این مدت دمای هوای ارومیه بین صفر تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد و دمای مهاباد نیز بین چهار تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد در نوسان بود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار