وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

برف و باران در راه است

برف و باران در راه است رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی گفت: با تشدید فعالیت سامانه بارشی از امشب پنجشنبه بارش برف و باران در شهرهای استان تشدید می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۰۵ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 26
کد خبر: ۳۱۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی صابری با بیان اینکه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد فعالیت این سامانه از امشب تا روز شنبه هفته آینده خواهد بود افزود: این سامانه بارشی از روز گذشته وارد استان شده ولی تشدید فعالیت این سامانه از امشب خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه این سامانه بیشتر مناطق جنوب و مرکز آذربایجان‌غربی را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد اظهار داشت: بیشترین فعالیت این سامانه به صورت افزایش ابر، بارش برف و باران و وزش باد گاهی شدید بوده و بارش‌ها در مناطق مرتفع و کوهستانی به صورت برف خواهد بود.

 

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی لغزندگی، کاهش دید و اخلال تردد در جاده‌های مواصلاتی را از اثرات این سامانه بارشی عنوان کرد و ادامه داد: با خروج این سامانه از اواخر روز شنبه هفته آینده، دمای هوای استان به طور میانگین سه تا پنج درجه سانتی‌گراد کاهش پیدا می‌کند.

 

صابری گفت: با شروع فعالیت این سامانه تاکنون در آذربایجان‌غربی بیشترین بارش در پیرانشهر به مقدار ۱۵ میلی‌متر ثبت شده و بارش‌ها در اشنویه ۵.۲ میلی‌متر، در سردشت ۳.۱ میلی‌متر و در مهاباد ۲ میلی‌متر بوده‌است.

 

وی با بیان اینکه طی شبانه‌روز گذشته تکاب با دمای منفی ۲ درجه سانتی‌گراد سردترین شهر استان و بوکان و میاندوآب با حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین شهرهای آذربایجان‌غربی بود گفت: در این مدت دمای هوای ارومیه بین صفر تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد و دمای مهاباد نیز بین چهار تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد در نوسان بود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده