ترامپ: انتخابات در کالیفرنیا به شدت فاسد است نقشه لیبرمن برای ائتلاف سیاسی تازه در اسرائیل قاضی آمریکایی مانع اقدام انتخاباتی دولت ترامپ در کالیفرنیا شد وزیر جنگ آمریکا یک ژنرال ارشد ارتش را برکنار کرد سرنوشت دولت آینده اسرائیل چه می‌شود؟ کنایه اوباما به ترامپ درباره ایران کره جنوبی هواپیمای گشت دریایی به تنگه هرمز اعزام می‌کند؟ چرا تهران ممکن است به پیام تازه ونس اعتماد نکند؟ جنگ علیه ایران چگونه معادلات انرژی و ائتلاف‌های منطقه ای را تغییر داد؟ وقوع حادثه در تنگه هرمز؛ یک شناور در آتش سوخت هشدار سناتور روس درباره عواقب ماجراجویی مجدد آمریکا علیه ایران تشکیل کابینه اسرائیل در بن‌بست؛ جزئیات طرح پایان عمر سیاسی نتانیاهو وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره کارزار اقتصادی علیه ایران کره‌شمالی ۱۲ موشک بالستیک شلیک کرد ادعای وال‌استریت ژورنال؛ درخواست ونس از محسن رضایی برای ازسرگیری مذاکرات

خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران

ترامپ ترامپ در واکنش به افشاگری‌های تازه درباره اختلافات داخلی دولت آمریکا بر سر جنگ ایران، خشمگین شد و افشاگران را با ادبیاتی تند تهدید کرد: «به افشاگری ادامه دهید، ای سگ‌های کثیف! وقتی شما را پیدا کنیم، بهای سنگینی خواهید پرداخت.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 18
کد خبر: ۳۱۸۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،  دونالد ترامپ در واکنش به انتشار گزارش‌هایی درباره افشای اطلاعات و اختلاف‌نظر در دولت این کشور درباره سیاست واشنگتن در قبال ایران با انتشار پیامی در  تروث سوشال  افشاگران را به پرداخت «بهای سنگین» تهدید کرد.ترامپ با اشاره به مقاله‌ای از روزنامه واشنگتن‌پست نوشت: «خیلی جالب است. حتماً بخوانید!» او سپس خطاب به افرادی که اطلاعات داخلی دولت آمریکا را در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهند، نوشت: «به افشاگری ادامه دهید، ای سگ‌های کثیف! وقتی شما را پیدا کنیم، بهای سنگینی خواهید پرداخت.»

واشنگتن‌پست در گزارشی به موضوع افشای اطلاعات درباره اختلاف‌نظرها در دولت ترامپ بر سر سیاست آمریکا در قبال ایران پرداخته است. انتشار این گزارش‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بحث درباره نحوه ادامه جنگ و سیاست واشنگتن در قبال ایران همچنان در محافل سیاسی آمریکا ادامه دارد.

واکنش تند ترامپ نشان می‌دهد که کاخ سفید نسبت به انتشار اطلاعات داخلی درباره تصمیمات مرتبط با جنگ حساس است. ترامپ در پیام خود مستقیماً مقاله واشنگتن‌پست را مورد اشاره قرار داده و تهدید کرده است افرادی که اطلاعات محرمانه یا داخلی را منتشر می‌کنند، در صورت شناسایی با پیامدهای سنگینی مواجه خواهند شد.

کلمات کلیدی: ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار