مقایسه توان نظامی جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی توسط رسانه آمریکایی-راهبرد معاصر

مقایسه توان نظامی جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی توسط رسانه آمریکایی

وب‌سایت تخصصی آمریکایی گلوبال فایرپاور که قدرت نظامی و توان ارتش کشور‌ها را رتبه‌بندی می‌کند در تازه‌ترین رده‌بندی خود ایران را بالاتر از رژیم صهیونیستی و در جایگاه سیزدهم جهان قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 22
کد خبر: ۳۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در تازه‌ترین رتبه‌بندی وب‌سایت گلوبال فایرپاور (Global Firepower)، ارتش رژیم صهیونیستی پایین‌تر از برزیل و اندونزی و در جایگاه شانزدهم و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در جایگاه سیزدهم قرار گرفته‌اند. این رتبه‌بندی میان ۱۳۶ کشور و رژیم صهیونیستی انجام شده است.

 

این سومین سال متوالی است که جایگاه ارتش رژیم صهیونیستی در رتبه‌بندی این وب‌سایت تنزل پیدا می‌کند. رژیم صهیونیستی سال گذشته در جایگاه پانزدهم و سال ۲۰۱۱ در جایگاه یازدهم قرار داشت. جمهوری اسلامی ایران، در مقابل با هفت پله صعود از رتبه بیستم در سال ۲۰۱۷ به رتبه ۱۳ در سال ۲۰۱۸ دست پیدا کرده است.

 

طبق اعلام سایت گلوبال فایرپاور، در این رتبه‌بندی تنها توانمندی‌های متعارف نظامی و ۵۵ ملاک دیگر اعم از بُرد سلاح‌های موجود در زرادخانه‌ها، شمار نیروی انسانی در دسترس، توانمندی‌های صنایع دفاعی، منابع طبیعی، وسعت جغرافیایی و قدرت اقتصادی لحاظ شده‌اند.

 

روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست به یکی از موارد مقایسه میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی اشاره کرده و نوشته شمار تجهیزات دریایی ایران به نحو محسوس بیشتر از رژیم صهیونیستی است.

 

توان نظامی جمهوری اسلامی ایران بالاتر است یا رژیم صهیونیستی؟

 

بر اساس این گزارش، قدرت نیروی دریایی ایران بسیار فراتر از رژیم صهیونیستی است (398 شناور در برابر 65 شناور)، ضمن این که مجموع طول خطوط ساحلی ایران به 2.440 کیلومتر می رسد، در حالی که رژیم صهیونیستی تنها 273 کیلومتر خط ساحلی در اختیار دارد.

 

طبق این گزارش، در حالی که بودجه نظامی رژیم صهیونیستی بالغ بر 20 میلیارد می شود، این رژیم حداکثر 615 هزار نیروی نظامی در اختیار دارد، در حالی که ایران با تنها 6.3 میلیارد دلار بودجه دفاعی، حدود 934 هزار نیروی نظامی در اختیار دارد. 

 

از لحاظ تعداد جنگنده‌ها دو طرف نزدیک به هم هستند به طوری که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی ۵۹۶ و ایران ۵۰۵ فروند هواپیمای نظامی دارد.

 

به تازگی نیز اندیشکده صهیونیستی مرکز مطالعات عمومی در تحلیلی به تلاش ایران در ساخت انواع قایق‌ها و پهپاد‌های مجهز اشاره کرد و نوشت ایران در حال توسعه انواع هواپیما‌های بدون سرنشین گشت‌زنی و رزمی، قایق‌های بدون سرنشین مجهز به سامانه موقعیت یاب جهانی (جی‌پی‌اس) است.

 

به نوشته این مرکز تحقیقاتی، ایران در پی این است که با ارتقاء توانایی این جنگ افزارها، با قایق‌های تندروی با سرنشین و بدون سرنشین و موشک‌های خود به مقابله با کشتی‌های بیگانه حاضر در منطقه مبادرت نماید.

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده