پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

۳۵۹۳ نفر داوطلب در استان تهران تأیید صلاحیت شدند

معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران از تائید صلاحیت ۳۵۹۳ نفر داوطلب در استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شکرالله حسن بیگی بعد از ظهر یکشنبه در نخستین نشست مشترک مسئولین حراست و بازرسی فرمانداری‌ها و شهرداری‌های استان تهران که با حضور انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران برگزار شد اظهار داشت: بی طرفی مجریان در ستاد انتخابات استان تهران به معنای انفعال در برابر تخلفات نیست و نمی‌توانیم نسبت به تخلفات انتخاباتی بی تفاوت باشیم.

 

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران افزود: از مجموع ۳۸۷۹ نفر داوطلب ثبت نام شده در استان تهران تعداد ۳۵۹۳ نفر تأیید، ۴۵ نفر انصراف و ۲۲۳ نفر هم رد صلاحیت شدند و بی طرفی در انتخابات در گرو اشراف عوامل اجرایی برگزاری انتخابات است و آموزش‌های لازم در این خصوص را در دستور کار داریم.

 

حسن بیگی بیان داشت: هیأت‌های اجرایی، هیأت‌های نظارت و بازرسین ۳ رکن دخیل در برگزاری انتخابات هستند و طبق قانون نیروی انتظامی وظیفه تأمین امنیت در روز انتخابات را برعهده دارند.

 

وی گفت: فرمانداران افراد جسور، توانمند و مدیر را به عنوان نماینده در حوزه رأی گیری انتخاب کنند و بدانید که در شرایط فعلی هیچ وظیفه‌ای مهم‌تر از برگزاری انتخاباتی پرشور با حضور همه آحاد و اقشار مردم برای مأیوس کردن دشمنان برای کارگزاران نظام وجود ندارد.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار