افزایش مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ تغییر در فیش حقوقی ۱۴۰۴ کارکنان و بازنشستگان دولت تکذیب گرانی آیفون در ایران با سیاست جدید تعرفه‌ای ترامپ جابه‌جایی بی‌سابقه ۳.۳ میلیون مسافر در مسیر‌های دریایی قشم تنش شدید کم‌آبی در هرمزگان / سد‌ها به نقطه بحرانی رسید‌ند ثبت‌نام وام ازدواج دانشجویی و فرزندآوری از اوایل اردیبهشت‌ تعرفه خودرو‌های «هیبریدی وبرقی» بدون تغییر باقی ماند ثبت ۴۲ میلیون تردد خودرو در جاده‌های مازندران در ایام نوروز پیش‌بینی کاهش قیمت طلا و سکه در روز‌های آینده/ سکه ۷.۷ میلیون تومان ارزان شد وزارت نیرو: تعرفه برق پلکانی افزایش می‌یابد ساعت کاری بانک‌ها در سال جدید اعلام شد هزینه تعرفه خودرو برای آمریکایی‌ها آغاز ثبت‌نام وام ضروری بازنشستگان کشوری از ۱۷ فروردین/ افزایش وام ضروری به ۵۰ میلیون تومان بیمه‌شدگان چگونه به سابقه دارای کسری کارکرد بیمه‌پردازی‌شان اعتراض کنند؟

فریب پیامک‌های فعال‌سازی موبایل را نخورید

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق گفت: مردم فریب پیام های فعال‌سازی موبایل را نخورند چراکه اگر سامانه همتا پیامی را ارسال کند، به جای شماره، عبارت همتا درج شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۹ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 30
کد خبر: ۳۲۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا دهقانی نیا درباره ارسال پیام‌هایی به برخی مردم مبنی بر اینکه «جهت جلوگیری از قطع شدن شبکه موبایل، باید اقدام به فعالسازی گوشی کنند»، اظهار داشت: مردم حتماً باید دقت کنند هر پیامی که از سمت سامانه همتا به مخاطبان ارسال می‌شود یک سربرگ یا تابلویی دارد که عبارت «همتا» را نشان می‌دهد؛ یعنی شماره‌ای نیست و فقط کلمه همتا نوشته شده است.

 

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در صورتی که مردم به همین قاعده توجه کنند، قطعاً فریب نمی‌خورند.

 

وی گفت: مردم حتماً در هنگام خرید گوشی تلفن همراه دقت کنند که هیچ هزینه‌ای بابت رجیستری نباید بپردازند و اگر شخصی ادعا می‌کند که باید هزینه رجیستری پرداخت شود نباید از او خرید کنند.

 

دهقانی نیا افزود: در هنگام خرید گوشی، فرایند باید طی شود به این صورت که فاکتور را از فروشنده اخذ کنند و در محل، استعلام اصالت را بگیرند و فعالسازی کنند و پس از اینکه انتقال مالکیت انجام شد سر فرصت در کارتابل خود در سامانه همتا گوشی خود را تعریف کنند. هر ایرانی در این سامانه یک کارتابل دارد.

 

 نمونه‌ای از پیامک‌های فاقد اصالت که از سوی سودجویان به نام سامانه همتا ارسال می‌شود، در ذیل آمده است. همانگونه که مشاهده می‌شود این پیامک‌ها از یک «سرشماره» ارسال شده است، در حالی که اگر از سوی سامانه همتا پیامکی به مخاطب ارسال شود، به جای شماره، کلمه «همتا» درج می‌شود.

فریب پیامک‌های فعال‌سازی موبایل را نخورید
منبع: مهر
ارسال نظر