شیوه جدید دریافت دارو‌های خاص با کدرهگیری پیامکی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟ بیل گیتس: دو دهه آینده از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ بشر خواهد بود / دو دهه پرتلاطم پیش از تحقق وعده‌های هوش مصنوعی آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده

آموزش‌وپرورش: بازنگری آیین‌نامه مدارس به معنای آزاد شدن موبایل نیست

آموزش‌وپرورش  آموزش‌وپرورش اعلام کرد: بازنگری آیین‌نامه مدارس به معنای آزاد شدن استفاده از موبایل نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۵ - 2026 October 26
کد خبر: ۳۲۲۲۵۰

به گزارش راهبردمعاصر، مهدی خراشادی‌زاده با اشاره به موضوع استفاده از تلفن همراه در مدارس اظهار کرد: موضوعی که در بازنگری آیین‌نامه اجرایی مدارس مورد توجه قرار گرفته، مدیریت هوشمندانه و مسئولانه نحوه استفاده از تلفن همراه است بنابراین نباید این موضوع را به معنای آزاد شدن استفاده از موبایل در مدارس تلقی کرد.

وی با بیان اینکه استفاده از ابزارهای ارتباطی و فناوری‌های نوین از قبل نیز در آیین‌نامه مدارس مورد توجه بوده است، افزود: در ضوابط قبلی نیز مدیر مدرسه موظف بود زمینه استفاده از وسایل ارتباطی و فضای مجازی را برای آموزش و تربیت دانش‌آموزان، در چارچوب ضوابط، فراهم کند چراکه فناوری به‌خودی‌خود مضر نیست و ابزارهایی مانند تبلت و تلفن همراه می‌توانند در صورت استفاده صحیح، به فرایند آموزش کمک کنند.

مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: در بازنگری جدید، این موضوع با تأکید بیشتری بر مسئولیت‌پذیری و استفاده هوشمندانه مورد توجه قرار گرفته است.

خراشادی‌زاده با اشاره به نقش شورای عالی آموزش و پرورش در سیاست‌گذاری‌های کلان این وزارتخانه گفت: هنگامی که وزارت آموزش و پرورش قصد دارد مقرره‌ای را برای اجرا در مدارس تدوین کند، موضوع در شورای عالی آموزش و پرورش بررسی می‌شود و متناسب با ماهیت آن، به کمیسیون تخصصی مربوط ارجاع داده می‌شود.

وی افزود: شورای عالی آموزش و پرورش هشت کمیسیون دارد و موضوعاتی مانند آیین‌نامه‌های آموزشی، ارزشیابی و تربیتی در کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی بررسی می‌شود.

مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به مشارکت نمایندگان مدارس در بررسی مقررات اظهار کرد: در این کمیسیون، نمایندگانی از هر سه دوره تحصیلی شامل ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم حضور دارند. همچنین متناسب با موضوع مورد بررسی، امکان دعوت از صاحب‌نظران برای حضور در جلسات و مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها با حق رأی وجود دارد.

خراشادی‌زاده در برنامه ای تلویزیونی با بیان اینکه بازنگری آیین‌نامه طی جلسات کارشناسی متعدد انجام شده است، گفت: پیش از بررسی موضوع در کمیسیون، بیش از 40 جلسه کارشناسی برای بازنگری آیین‌نامه برگزار شده است.

وی تأکید کرد: آیین‌نامه بازنگری‌شده هنوز ابلاغ نشده است و مطالب مطرح‌شده باید با توجه به همین موضوع مورد توجه قرار گیرد. استفاده از تلفن همراه نیز موضوع تازه‌ای در مقررات مدارس نیست و در آیین‌نامه‌ای که اکنون در حال اجراست، به این موضوع پرداخته شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: آموزش‌وپرورش
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار