استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت

سناتور آمریکایی: کشتن سردار سلیمانی معادل ترور وزیر دفاع آمریکا است

سناتور ایالت «کنتیکت» طی اظهاراتی تأکید کرد که اقدام واشنگتن در ترور حاج «قاسم سلیمانی» همانند آن است که ایران وزیر دفاع آمریکا را ترور کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کریس مورفی» سناتور آمریکایی ایالت «کنتیکت» در واکنش به اقدام واشنگتن در ترور سرلشکر حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت که کشتن سلیمانی همانند آن است که ایران وزیر دفاع آمریکا را ترور کند.

 

بنا به گزارش وبگاه «واشنگتن فری بیکن» مورفی روز گذشته (جمعه) در جمع خبرنگاران ضمن انتقاد از اقدام تروریستی اخیر دولت «دونالد ترامپ» در نزدیکی فرودگاه بغداد گفت: «سؤالی که اینجا مطرح می‌شود، این است که آیا دولت (ترامپ) به این فکر کرده که چطور می‌تواند پیامدهای منفی ناشی از چنین اقدام وحشتناکی را مدیریت کند».

 

وی سپس تأکید کرد: «این اقدام (آمریکا) معادل آن است که ایران وزیر دفاع آمریکا را ترور کند».

 

این سناتور آمریکایی همچنین در اظهاراتی مشابه به روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» گفت: «مشخص نیست که ماهیت این اقدام دفاعی بوده یا اینکه اعلام جنگ بوده است. (اما) اگر یک کشور خارجی، وزیر دفاع ما را ترور می‌کرد، ما بدون تردید آن را یک اقدام جنگی تلقی می‌کردیم که نیازمند یک واکنش بیش از حد است».

 

طبق گزارش پولتیکو، مورفی همچنین تأکید کرد که سلیمانی بعنوان یک «شهید» برای آمریکا خطر بیشتری به همراه دارد و ادامه داد:‌«سؤالی که باید امروز از خود بپرسیم این است که آیا قاسم سلیمانی بعنوان یک فرد زنده برای آمریکا خطر بیشتری داشت یا اینکه بعنوان یک شهید؟ این (اقدام آمریکا) همانند آن است که ایران وزیر دفاع آمریکا را ترور کند».

 

تلویزیون رسمی عراق بامداد جمعه از شهادت سرلشکر حاج «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس»، معاون الحشدالشعبی در حمله آمریکا به نزدیکی فرودگاه بغداد خبر داد.

 

مقام‌های آمریکایی در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفته‌اند که این حمله را برای هدف قرار دادن دو فرد مرتبط با ایران انجام داده‌اند.

 

مورفی پیش از این نیز در یک پیام توییتری ضمن انتقاد از این اقدام تروریستی آمریکا گفته بود: «سلیمانی دشمن ایالات متحده بود، در این شکی نیست. سوال اینجا است آیا آمریکا بدون مجوز کنگره دومین فرد قدرتمند در ایران را ترور و به صورت دانسته یک جنگ منطقه‌ای بالقوه را آغاز کرده است؟»

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار