رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مورفی: سیاست ترامپ در قبال ایران کاملا فاجعه‌بار بوده است

مورفی: سیاست ترامپ در قبال ایران کاملا فاجعه‌بار بوده است سناتور مورفی با دفاع از دیدار خود با وزیر امور خارجه ایران، گفت که مذاکره نکردن دولت ترامپ با ایرانی‌ها خطرناک است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 23
کد خبر: ۳۶۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سناتور کریس مورفی که در روزهای گذشته به‌دلیل دیدارش با وزیر امور خارجه ایران در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، به شدت از سوی مقامات آمریکایی مورد انتقاد قرار گرفت، بار دیگر از این اقدام خود دفاع کرد و گفت که این وظیفه اوست با مقامات سایر کشورها گفت‌وگو کند.

 

وی در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان، اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را که گفته بود "به نظر من سناتور مورفی قانون لوگان را نقض کرده است"، رد کرد و اظهار داشت: من به عنوان یک عضو کمیته روابط خارجی و عضو کمیته فرعی سنا در امور خاورمیانه و مبارزه با تروریسم، وظیفه دارم با سران دیگر کشورها گفت‌وگو کنم، حتی اگر دشمن باشند.

 

مورفی در ادامه اظهار داشت: واقعیت این است که صحبت نکردن دولت ترامپ با ایرانی‌ها حتی خطرناک است. سیاست او درقبال ایران کاملا فاجعه‌بار بوده، چراکه اکنون ایران قدرتمندتر از زمان پیش‌از ریاست جمهوری ترامپ است.
این سناتور دموکرات افزود: من در حال مذاکره با ایرانی‌ها نیستم اما عاقلانه و منطقی است که یک نفر به حرف آن‌ها گوش کند تا شاید ابزاری برای رفع یک بحران باشد.

 

کریس مورفی همچنین تاکید کرد که وزیر امور خارجه کشورش را از قبل در جریان اقداماتش قرار می‌دهد.

 

 دونالد ترامپ هفته گذشته در پیامی توییتری نوشت که، جان کری وزیر اسبق امور خارجه آمریکا و مورفی، قانون لوگان را نقض کرده‌اند و اگر یک جمهوری‌خواه این کار را انجام داده بود با نتایج بسیار جدی مواجه می‌شد.

 

قانون لوگان تمام شهروندان آمریکایی را از مذاکره بدون مجوز و به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با دولت‌های خارجی که با واشنگتن در تنش هستند، منع می‌کند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار