ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

توضیح آمریکا درباره هشدار به شهروندانش در لبنان

توضیح آمریکا درباره هشدار به شهروندانش در لبنان یک منبع دیپلماتیک آمریکایی در سخنانی گفت که هشدار به شهروندان آمریکایی در لبنان در چارچوب فعالیت‌های روتین در منطقه است و واشنگتن برای محافظت از آنها و منافع خود در لبنان به دستگاه‌های امنیتی این کشور تکیه کرده‌ است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع دیپلماتیک آمریکایی که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با سایت النشره تأکید کرد که واشنگتن کاملا نسبت به اوضاع لبنان و به ویژه ارتش آن اطمینان دارد.

 

وی با اشاره به هشدار واشنگتن به شهروندانش در لبنان، افزود: آنچه در این باره صورت گرفته است در چارچوب فعالیت عادی و روتین در منطقه خاورمیانه است و آمریکا برای محافظت از شهروندان و منافع خود در لبنان به دستگاه‌های امنیتی این کشور تکیه کرده‌ است.

 

وی در ادامه به روند فعالیت ارتش لبنان و اهمیت آن برای دولت آمریکا اشاره کرد.

 

در همین حال، یک منبع نظامی آمریکایی به آسوشیتدپرس گفت که کشورش صدها نیروی خود را در حالت آماده باش قرار داده تا برای حفاظت از سفارت آمریکا در بیروت به لبنان اعزام شوند.

 

وی افزود: این نیروها که در ایتالیا مستقر هستند به عنوان گامی در راستای اقدامات نظامی برای حفاظت از منافع آمریکا در خاورمیانه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

 

این مقام نظامی آمریکایی که نخواست نامش فاش شود تأکید کرد، این احتمال وجود دارد که وزارت دفاع آمریکا ۱۳۰ تا ۷۰۰ نظامی را به بیروت اعزام کند.

 

در این راستا سفارت آمریکا در بیروت جمعه شب با صدور بیانیه‌ای به شهروندانش در لبنان هشدار داد که مراقب خود باشند.

 

در این بیانیه آمده است: با توجه به افزایش سطح تنش در عراق و خاورمیانه، لازم است که شهروندان آمریکایی در لبنان تازه‌ترین اخبار و تحولات این منطقه را دنبال کنند و در حالت آماده باش به سر ببرند.

 

سفارت آمریکا در ادامه بیانیه خود تأکید کرد: اتباع آمریکا در لبنان به مناطق حساس و پرخطر رفت و آمد نکنند و با سفارت در ارتباط باشند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار