عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است
اسکای‌نیوز:

بزرگداشت در سه پایتخت، نشانگر اهمیت سردار سلیمانی است

بزرگداشت در سه پایتخت، نشانگر اهمیت سردار سلیمانی است پایگاه خبری شبکه «اسکای نیوز»، با اشاره برگزاری مراسم بزرگداشت فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عراق، لبنان و ایران، نوشته است که این موضوع نشانگر اهمیت سردار سلیمانی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اولین حضور عمومی در واکنش به ترور سپهبد شهید «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، در «بغداد» پایتخت عراق بود.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «اسکای‌نیوز»، هزاران نفر از مردم عراق به همراه تعدادی از مقامات ارشد این کشور صبح شنبه در بغداد در مراسم بدرقه پیکرهای حمله بامداد جمعه آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد شرکت کردند.

 

روز یکشنبه نیز در «بیروت» پایتخت لبنان مراسم یادبود دیگری برگزار خواهد شد که انتظار می‌رود هزاران نفر از مردم لبنان در این مراسم حضور یابند.

 

روز دوشنبه نیز مراسم رسمی تشییع پیکر شهدای حمله آمریکا، در تهران، پایتخت ایران برگزار خواهد شد.

 

اسکای‌نیوز در گزارش خود نوشت: «سه یادبود در سه کشور کلیدی خاورمیانه نشان دهنده نفوذ و اهمیت مبارز در سایه ایران بود که برای چندین دهه سیاست خاورمیانه‌ای ایران را به پیش می‌برد.»

 

بامداد روز جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

 

در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار