️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

جزییاتی از پاسخ تحقیرآمیز ایران به نامه‌ بی‌ادبانه آمریکا

جزییاتی از پاسخ تحقیرآمیز ایران به نامه‌ بی‌ادبانه آمریکا در پاسخ به نامه توهین آمیز روز جمعه مایک پامپئو به ایران، پاسخی شایسته رفتار خلاف عرف دیپلماتیک او به امضای دفتر محمدجواد ظریف برایش ارسال شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۱۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 06
کد خبر: ۳۲۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به جزییاتی از پاسخ قاطعانه، محکم و در شأن آمریکایی‌ها در پی نامه توهین آمیز «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد و گفت: ایران در جواب این نامه که نه به امضای محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران، بلکه به امضای دفترش برای آمریکایی‌ها ارسال شده، به این رفتار خلاف عرف دیپلماتیک وی پاسخی در شأن وی داده است. 

 

در این نامه هم‌چنین به سابقه تاریخی خصومت‌ها، دخالت‌ها و جنایت‌های دولت آمریکا از کودتای 28 مرداد 32 تا سقوط هواپیمای مسافربری ایران و حمایت از صدام و حمله ارتش بعث به خاک ایران و گروه‌های تروریستی چون منافقین خلق اشاره شده است.

 

 روز جمعه ۱۳ دی ماه پس از اقدام جنایتکارانه و تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش در بغداد، کاردار سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در تهران به وزارت خارجه ایران احضار و اعتراض شدید ایران به وی ابلاغ شد. پس از آن وزارت خارجه سوئیس اعلام کرد که آمریکا از طریق این کشور پیامی را به ایران منتقل کرده و تهران نیز موضع خود درباره ترور سردار قاسم سلیمانی را نیز به نماینده سوئیس در ایران اعلام کرده است.

 

همچنین وزارت خارجه سوئیس اعلام کرد که نماینده این کشور در تهران از موضع ایران درباره ترور سردار سلیمانی نیز مطلع شده است.

 

در همین خصوص سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه عصر جمعه از احضار کاردار سوئیس در تهران به وزارت خارجه برای دومین بار خبر داد و گفت که در این احضار پاسخ مقتضی به پیام آمریکایی‌ها به وی ابلاغ شد. 

 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه ایران روز یکشنبه (۱۵ دی ماه) در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره جزییات پیام آمریکا که روز جمعه سوئیسی‌ها به ایران تحویل دادند، عنوان کرد: چون جزییات نامه توسط آمریکایی‌ها منتشر نشد از بیان جزییات معذورم. نامه‌ای از سوی پامپئو وزیر خارجه آمریکا بود که خیلی خارج از روال و تشریفات دیپلماتیک و بی ادبانه بود و ما هم بعدازظهر در سومین جلسه اضطراری که داشتیم آن نامه را بررسی و پاسخ آن را تهیه کردیم و با همان لحنی که شایسته مقامات آمریکایی‌ بود، پاسخ آنها را در سطح پایین‌تر از تصور آنها دادیم که فکر نکنند خبری است.

 

در پی ترور سردار شهید سلیمانی تاکنون ۲ بار کاردار و یک بار هم سفیر سوئیس به وزارت خارجه ایران احضار شده‌اند. در احضار سفیر سوئیس به وزارت خارجه که توسط سید عباس عراقچی صورت گرفت، ایران ضمن اعتراض شدید به رجزخوانی‌های اخیر دونالد ترامپ در حمله به ۵۲ مکان در ایران، تصریح کرد: ایران زیر بار هیچ تهدید یا ارعابی نخواهد رفت و قاطعانه آماده پاسخ‌گویی به هر تهدید یا اقدام علیه امنیت و تمامیت ارضی خود است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار