درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

تشکیل کارگروه رسیدگی به مسائل کنسولی جانباختگان حادثه هوایی اخیر

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان از تشکیل کارگروه ویژه رسیدگی به مسائل کنسولی جانباختگان حادثه تأسف بار هوایی اخیر در وزارت امور خارجه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اظهار تأسف عمیق از درگذشت ۱۷۶ نفر از مسافران و کادر پرواز تهران - کیف و اعلام مراتب همدردی با خانواده و بازماندگان این حادثه دلخراش اعلام کرد: در اجرای دستور اکید رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران و تاکید وزیر محترم امور خارجه برای رسیدگی فوری به مسائل کنسولی جانباختگان این حادثه تأسف بار، یک کارگروه ویژه در معاونت امور مجلس و ایرانیان این وزارت خانه با مأموریت رسیدگی به درخواست‌های خانواده‌های بازماندگان و انجام خدمات مورد نیاز تشکیل شده است.

 

موسوی افزود: همچنین دستورات لازم به کلیه نمایندگی‌های سیاسی و کنسولی جمهوری اسلامی ایران و دفاتر داخلی و فرودگاهی خود برای رسیدگی ویژه به درخواست‌های مرتبط با این موضوع صادر کرده است.

 

سید عباس موسوی در پایان تاکید کرد: وزارت امور خارجه خود را داغدار و شریک غم فقدان تک تک جانباختگانی می‌داند که عمدتاً از میان جوانان، نخبگان و دانشگاهیان کشورمان بودند و امیدوار است این خدمات کوچک، تسلی بخش ذره‌ای از اثرات بسیار این مصیبت بزرگ باشد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر