موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر
آیت الله مکارم:

رئیس جمهوری که قسم خورده باید ارزش ها را حفظ کند/ سخنان رئیس جمهور در خصوص فضای مجازی زننده بود

حضرت آیت الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم به سخنان اخیر رئیس جمهور واکنش نشان دادند و گفت: اخیرا جناب رئیس جمهور دو جمله درباره مسئله حجاب و فضای مجازی گفت که متأسفانه هر دو زننده بوده است؛
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  حضرت آیت الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم به سخنان اخیر رئیس جمهور واکنش نشان دادند و گفت: اخیرا جناب رئیس جمهور دو جمله درباره مسئله حجاب و فضای مجازی گفت که متأسفانه هر دو زننده بوده است؛ ان‌شاءالله در زمان مناسب، مفصل درباره این موضوع سخن خواهم گفت؛ اما امروز اشاره ای به آن خواهم داشت.

او با اشاره به اینکه مسئله حجاب جزو مسائل ضروری است، ابراز داشت: رئیس جمهوری که قسم خورده است که ارزش های اسلامی را حفظ کند، باید به قسم خود پایبند باشد؛ ما اگر این همه شهید دادیم، برای ارزش های اسلامی بوده است.

این مرجع تقلید خاطرنشان ساخت: اگر به قول غربی ها در منطقه اولین قدرت هستیم، آن هم بر اثر اسلام است؛ این را باید حفظ کرد، شما رئیس جمهوری اسلامی هستید؛ نه رئیس جمهور کشور دموکراتیک سکولار.

وی تصریح کرد: درباره فضای مجازی هم ببینید که چه فسادهایی رخ داده است؛ ما منکر این فضا نیستیم؛ اما باید جلوی مفاسد را گرفت؛ بنده از برخی از قضات محترم دادگستری شنیده ام که می گفتند اکثر طلاق هایی که واقع می شود مرتبط با وسوسه های فضای مجازی است و اکثر بدآموزی ها و انحرافات هم مربوط به این فضاست.

این استاد برجسته حوزه بیان داشت: کسی نمی گوید فضای مجازی را حذف کنید؛ بلکه باید این فضا را اصلاح کرد؛ رئیس جمهور در سخنان خود می گوید: «وقتی مردم همه چیز را خواستند، نباید جلوی خواست آنان را گرفت» که در پاسخ باید گفت: اگر مردم همه چیز را می فهمند، پس درب دادگستری و تعزیرات را هم ببندید؛ یقینا یک عده خطاکار در کشور وجود دارند که باید جلوی آنان را گرفت.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به اینکه رئیس جمهور باید اشتباهات خود را اصلاح کند، اظهار داشت: یکی از اصول سیاست این است که اگر در یک جا مسئله بغرنجی پیدا کردید، به سراغ مسائل حاشیه ای بروید؛ این جزو مسائل سیاست است؛ حالا هم که این مشکلات اقتصادی وجود دارد، مسئولان سراغ مباحث حاشیه ای می روند؛ سرگرم کردن مردم با این مسائل کار درستی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: ما باید دنیا را خوب بشناسیم تا تصمیم صحیح بگیریم؛ در دنیای امروز قانونی حاکم نیست و قانون تنها حفظ منافع است؛ در فرانسه مشاهده کرده اید که چه بلوایی ایجاد شده و چندین هزار نفر را دستگیر و عده زیادی کشته شده اند؛ اما دنیا سکوت کرده است.

این مرجع تقلید ادامه داد: اگر یک صدم این وقایع در ایران واقع می شد، چه بلوایی به پا می کردند. باید دنیا را بشناسید.

وی خاطرنشان ساخت: یا به طور مثال شاهد دیکتاتوری در آمریکا هستیم و ترامپ پافشاری می کند که کنگره تسلیم من شود؛ اگر در ایران این مسائل بود، چه بلوایی به پا می کردند. اما شاهد هستیم که دنیا سکوت کرده است.

این استاد برجسته حوزه با تأکید بر اینکه باید دنیا را شناخت، تصریح کرد: ما با این افراد روبرو هستیم و با آنان می خواهیم قرارداد ببندیم؛ اگر درست بشناسیم، کلاه سرمان نمی رود؛ تنها راه در این دنیا قوی شدن است؛ اگر قوی نشویم، کلاهمان پس معرکه است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ابتدای این جلسه به روایتی از نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) اشاره کرد و گفت: در این روایت آمده است: «وَ رُوِيَ عَنِ اَلنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ: أَنَّهُ سُئِلَ عَنِ اَلْإِحْسَانِ فَقَالَ أَنْ تَعْبُدَ اَللَّهَ كَأَنَّكَ تَرَاهُ فَإِنْ لَمْ تَكُنْ تَرَاهُ فَإِنَّهُ يَرَاكَ/ از پيغمبر صلّى اللّه عليه و آله نقل شده از معناى احسان سؤال كردند، فرمود: احسان اين است كه خدا را عبادت كنى مثل اينكه او را مي بينى كه اگر تو او را نمي بينى او تو را مى‌بيند».

این مرجع تقلید اظهار داشت: اگر انسان باور کند که خدا او را می بیند، یقینا گناه نخواهد کرد؛ باید بکوشیم که خدای متعال را با چشم دل ببینیم و این مسائل نیازمند به ذکر الله است؛ انسان باید به یاد خدا باشد که در این صورت آرامش نیز به سراغ او خواهد آمد.

این استاد برجسته حوزه با اشاره به اینکه نماز ذکرالله است، ابراز داشت: انسان با فعالیت های روزمره خود غرق در مباحث دنیوی می شود، اما با صدای اذان ظهر یا اذان مغرب، از خواب غفلت بیرون آمده و به یاد خدا می افتد.

وی خاطرنشان کرد: نماز اول وقت صبح بسیار لذت بخش است؛ اگر کسی نماز شب هم نمی خواند، با صدای اذان صبح از جا برخیزد؛ نمازهای اول وقت مشکل گشاست؛ ما به اشخاصی که می گویند مشکل داریم، سفارش می کنیم که بعد از نماز صبح اول وقت، صد مرتبه صلوات و 70 مرتبه یا فتاح بگویید تا مشکل حل شود.

منبع: عصر ایران

ارسال نظر