کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور آمار جالب جنسیتی از برترین‌های کنکور ۱۴۰۴ وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد جزئیات ظرفیت پذیرش ۵ گروه آزمایشی کنکور اعلام شد شناسایی گروهک تروریستی در سیستان با سامانه ایرانی «سبب» هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است / اعلام مسیر‌های جایگزین اعمال محدودیت‌های ترافیکی در آزادراه‌های تهران-شمال و کرج-چالوس ترافیک سنگین و‌ پرحجم در جاده‌های شمال قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت

پیشگیری از نابسامانی های بصری در شمال شرق پایتخت

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار در ادامه اقدامات طرح نگهداشت شهر از ساماندهی تبلیغات محیطی در شهر خبر داد و گفت: رعایت ضوابط تبلیغات در محدوده منطقه چهار الزامی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا فرخی گفت: از آنجایی که بخش مهمی از کیفیت فضای یک شهر به سیما و منظر شهری باز می‌گردد و بی تردید دیواره‌ها، نماها و مبلمان‌های شهری نازیبا و آلوده به انواع کاغذهای چاپی و رنگی، روح و روان شهر و شهروندان را آزرده می‌سازد و این تضییع حقوق شهرنشینی به حساب می‌آید؛ پیشگیری از نابه سامانی‌های محیطی از اولویت‌های مدیریت شهری است.

 

وی ادامه داد: منظور از تبلیغات غیرمجاز نصب و چسباندن انواع و اقسام برچسب، تراکت، اطلاعیه، دیوارنویسی، چاپ شابلون بر دیوارها، نماها، نرده‌ها، زنگ‌ها، پلاک‌های منازل مسکونی و همچنین مبلمان شهری نظیر پایه چراغ‌های روشنایی، راهنمایی شهری و ترافیکی، کافوهای برق و مخابرات، ایستگاه‌های اتوبوس، کیوسک تلفن و… است که چهره و سیمای شهری را با نابسامانی‌های بصری مواجه نموده و روح و روان شهروندانی که را بیشتر عمر روزانه خود را در سفرهای شهری می‌گذرانند، خسته، بیمار و ناتوان می‌سازد.

 

فرخی ادامه داد: در این راستا در خصوص جلوگیری از تبلیغات غیر مجاز اصناف به خصوص تابلوهای پایه دار اصناف و املاک تجاری که بیشتر در تقاطع‌ها نصب شده و علاوه بر نازیبا شدن شهر در رفت و آمدها خطرآفرین است، در صورت رعایت نکردن ضوابط نصب، با همکاری عوامل اجرایی نواحی نسبت به صدور اخطار به مالکین اصناف در مرحله اول و در صورت تکرار جمع آوری این تابلوها اقدام خواهد شد.

 

وی گفت: در این عملیات در محورهای اصلی از جمله خیابان استادحسن بنا، رسالت، فرجام، گلستان پنجم، بلوار بهار، تهرانپارس شرقی و غربی پایه‌های تبلیغاتی غیر مجاز جمع آوری شد.

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه چهار در پایان گفت: آرامش و رفاه بصری شهروندان از مهمترین اولویت‌های مدیریت شهری است که در این عملیات به آن توجه ویژه شده و همچنان ادامه خواهد داشت.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار