چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

پیشگیری از نابسامانی های بصری در شمال شرق پایتخت

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار در ادامه اقدامات طرح نگهداشت شهر از ساماندهی تبلیغات محیطی در شهر خبر داد و گفت: رعایت ضوابط تبلیغات در محدوده منطقه چهار الزامی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا فرخی گفت: از آنجایی که بخش مهمی از کیفیت فضای یک شهر به سیما و منظر شهری باز می‌گردد و بی تردید دیواره‌ها، نماها و مبلمان‌های شهری نازیبا و آلوده به انواع کاغذهای چاپی و رنگی، روح و روان شهر و شهروندان را آزرده می‌سازد و این تضییع حقوق شهرنشینی به حساب می‌آید؛ پیشگیری از نابه سامانی‌های محیطی از اولویت‌های مدیریت شهری است.

 

وی ادامه داد: منظور از تبلیغات غیرمجاز نصب و چسباندن انواع و اقسام برچسب، تراکت، اطلاعیه، دیوارنویسی، چاپ شابلون بر دیوارها، نماها، نرده‌ها، زنگ‌ها، پلاک‌های منازل مسکونی و همچنین مبلمان شهری نظیر پایه چراغ‌های روشنایی، راهنمایی شهری و ترافیکی، کافوهای برق و مخابرات، ایستگاه‌های اتوبوس، کیوسک تلفن و… است که چهره و سیمای شهری را با نابسامانی‌های بصری مواجه نموده و روح و روان شهروندانی که را بیشتر عمر روزانه خود را در سفرهای شهری می‌گذرانند، خسته، بیمار و ناتوان می‌سازد.

 

فرخی ادامه داد: در این راستا در خصوص جلوگیری از تبلیغات غیر مجاز اصناف به خصوص تابلوهای پایه دار اصناف و املاک تجاری که بیشتر در تقاطع‌ها نصب شده و علاوه بر نازیبا شدن شهر در رفت و آمدها خطرآفرین است، در صورت رعایت نکردن ضوابط نصب، با همکاری عوامل اجرایی نواحی نسبت به صدور اخطار به مالکین اصناف در مرحله اول و در صورت تکرار جمع آوری این تابلوها اقدام خواهد شد.

 

وی گفت: در این عملیات در محورهای اصلی از جمله خیابان استادحسن بنا، رسالت، فرجام، گلستان پنجم، بلوار بهار، تهرانپارس شرقی و غربی پایه‌های تبلیغاتی غیر مجاز جمع آوری شد.

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه چهار در پایان گفت: آرامش و رفاه بصری شهروندان از مهمترین اولویت‌های مدیریت شهری است که در این عملیات به آن توجه ویژه شده و همچنان ادامه خواهد داشت.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار