سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم

معاون عملیات سپاه: موشک‌های ما دقیقاً به اهداف اصابت کرد

معاون عملیات سپاه: موشک‌های ما دقیقاً به اهداف اصابت کرد سردار عباس نیلفروشان گفت که موشک‌های شلیک شده توسط سپاه دقیقاً‌به اهداف مورد نظر اصابت کرده و دشمن قادر به انحراف یا انهدام هیچکدام از آنها نبوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار عباس نیلفروش معاون عملیات سپاه در گفت وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم درباره عملیات انتقام شهید سلیمانی و حمله موشکی سپاه به پایگاه عین الاسد گفت: همانطور که رهبر انقلاب گفتند دوران بزن در رو تمام شده است. در پی آلوده شدن دست استکبار به خون سردار سرافزار حاج قاسم سلیمانی همانطور که رهبر انقلاب فرمودند "انتقام سختی در انتظار جنایتکاران است" و سپاه هم وعده داد انتقام قطعی است و زمان و مکان را ما تعیین می کنیم، به خونخواهی شهید بزرگوار طی بررسی هایی که سپاه به عمل آورد پایگاه عین الاسد به عنوان چشم فتنه و جایی که عملیات های تروریستی آمریکا در منطقه از آنجا طراحی و اجرا می‌شد و ترور شهید سلیمانی هم از آنجا طراحی و اجرا شده بود، سپاه تصمیم گرفت تا این اتاق فرمان ترور را فشل کند و فرماندهی استکبار در منطقه را از بین ببرد.

 

معاون عملیات سپاه ادامه داد: با وجود آنکه که اطلاعات ما حاکی از آمادگی صد در صدی نیروهای آمریکایی در منطقه و پایگاه عین الاسد بود و همه شواهد اعم از سیستمهای رادرای و سایر تجهیزات آمریکایی گواه این ادعا است، آنها به هیچ عنوان نتوانستند موشک‌های بالستیک سپاه را حتی چند متر منحرف کنند و موشک‌های ما دقیقا به اهداف اصابت کردند.

 

وی افزود: این عملیات در همان ساعت عملیات ترور سردار سلیمانی و با رمز یازهرا(س) آغاز شد. در این عملیات پایگاه عین الاسد آماج ده‌ها فروند موشک زمین به زمین سپاه قرار گرفت و فرزندان امام خامنه‌ای در سپاه ثابت کردند در خدمتگذاری به مردم صادق‌اند.

 

معاون عملیات سپاه ادامه داد: در روزهای اخیر مردم یکپارچه فریاد انتقام سر می‌دادند و من تا امروز چنین انسجامی را در بین مردم ندیده بودم. این عملیات وعده صادقی بود که سپاه داد و عمل کرد.

 

سردار نیلفروشان گفت: ما امروز در آمادگی صد در صد هستیم و هرگونه حرکت را رصد می‌کنیم. چنانچه دشمن قصد شرارت داشته باشد پاسخ بعدی ما بسیار سهمگین و دردناک و کوبنده و پشیمان کننده خواهد بود. دشمن می‌داند که ما در وعده صادق هستیم همانطور که پاسخ ضربه اول را دادیم.

 

وی با بیان اینکه ما قصد راه اندازی جنگ تمام عیار نداریم، گفت: با این حال آماده صد درصدی دفاع از آرمانهای انقلاب هستیم و چنانچه دشمن دست از پا خطا کند تا حد بازدارندگی که شأن ملت ایران است حرف آخر را می زنیم. دشمن باید بداند بازدارندگی حق مسلم ما است و ما شروع کننده نبوده‌ایم. ما مدافعیم و بنابراین برای جبران هرگونه ضربه‌ای تاحد بازدارندگی که در شان ملت انقلابی ایران است ایستاده‌ایم و در صورت ادامه شرارت آمریکا پاسخ ما تا رسیدن به موازنه در شان ملت ایران ادامه خواهد داشت.

 

معاون عملیات سپاه ادامه داد: به کشورهای منطقه با قاطعیت اعلام می‌کنم اگر سرزمینی یا پایگاهی مورد استفاده متجاوزین قرار گیرد در دایره هدف ما است. ما درحال بررسی دقیق‌تر میزان نقش رژیم اشغالگر قدس در ترور سردار سلیمانی هستیم و این رژیم باید بداند هیچ‌یک از فعالیت‌ها ومساعدت‌های این رژیم در راستای جنایت اتفاق افتاده از دید ما پنهان نمی‌ماند و در پاسخ تجاوزهای بعدی سهم شرکای متجاوزین قطعاً سهم ویژه‌ای است.

 

سردار نیلفروشان عنوان کرد: قبل از اجرای عملیات، با اشراف اطلاعاتی بسیار بالا، فعالیت‌ها و حرکات نیروهای تروریست آمریکا در منطقه و پایگاه هوایی عین الاسد را دقیقاً بررسی کردیم. بیش از دو روز است که عین الاسد محل دپوی سلاح و تجهیزات آمریکایی‌ها شده بود و از لحاظ اهمیت مهمترین پایگاه منطقه‌ای آمریکایی‌ها در اداره و هدایت عملیات‌های تروریستی به حساب می‌آمد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار