آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی
خبرنگار سی‌ان‌ان:

ایران نشان داد توان پاسخ به آمریکا را دارد

خبرنگار سی‌ان‌ان گفت: ایران نشان داد توان پاسخ به آمریکا را دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «فردریک پلیتجن» خبرنگار شبکه «سی‌ان‌ان» در تهران بعد از سخنرانی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، گفت این سخنرانی نشان داد که ایران با حمله به مواضع آمریکا در عراق، به اهداف خود دست یافته است. 

 

وی با اشاره به عقب‌نشینی ترامپ از اقدام نظامی علیه ایران، گفت: «ایرانی‌ها با این حمله موشکی نشان دادند که توان پاسخ دادن به آمریکا را دارند... ایرانی‌ها همچنین نشان دادند که تسلیحات بسیار پیشرفته‌ای ساخته‌اند که می‌توانند با آن اهدافی در خارج از کشور را هدف قرار دهند.»

 

خبرنگار سی‌ان‌ان علاوه بر این تأکید کرد که جمهوری اسلامی با پاسخ موشکی خود به آمریکا، «دستکم به افکار عمومی خود، نشان داد که آمریکایی‌ها در برابر حملات ایران آسیب‌پذیر هستند.»

 

همزمان خبرنگار سی‌ان‌ان در واشنگتن هم گفت سخنرانی ترامپ نشان داد که او به دنبال درگیری نظامی با ایران نیست.

 

رئیس‌جمهور آمریکا که بعد از ترور سردار «قاسم سلیمانی» تهدید کرده بود پاسخ احتمالی ایران را با هدف قرار دادن ده‌ها نقطه مهم در ایران پاسخ دهد، ساعتی پیش و بعد از انتقام موشکی گسترده جمهوری اسلامی، در یک نطق تلویزیونی از تهدیداتش عقب‌نشینی کرد و گفت واشنگتن به دنبال صلح و گفت‌وگو با ایران است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار