دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سخنرانی سید حسن نصرالله به مناسبت هفتم شهید سلیمانی

رسانه‌های لبنانی اعلام کردند که دبیرکل حزب الله یکشنبه آینده به مناسبت هفتم شهیدان سلیمانی و المهندس و همراهانشان سخنرانی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان عصر یکشنبه آینده در مراسم ختمی که به مناسبت هفتم شهیدان سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران و شهید ابومهدی المهندس جانشین سابق فرمانده نیروهای داوطلب مردمی عراق برگزار خواهد شد سخنرانی خواهد کرد.

 

این مراسم در سالن مرکز امام خمینی (ره) در بعلبک، سالن مجتمع سیدالشهداء در الهرمل، حسینیه النبطیه، حسینیه سحمر در بقاع غربی، مجتمع امام حسین علیه السلام در صور و مجتمع مرحوم موسی عباس در بنت جبیل برگزار خواهد شد.

 

بامداد جمعه سیزدهم دی ماه سپهبد «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس»، جانشین فرمانده نیروهای حشد شعبی و برخی از دیگر اعضای این سازمان در حمله پهپادی ارتش آمریکا که به دستور شخص ترامپ انجام شد، در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد به شهادت رسیدند.


سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دورانی که بخش‌های وسیعی از عراق و سوریه هدف تاخت و تاز تروریست‌های تحت حمایت آمریکا و متحدانش قرار گرفته بود، توانست با سامان دادن به جنبش‌های مردمی در این دو کشور نقش مهمی در مبارزه با گروه‌های تروریستی به‌ویژه داعش و آزادسازی شهرهای عراق و سوریه ایفا کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار