عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

الصدر خواستار اقدام فوری برای پایان حضور اشغالگران در عراق شد

رهبر جریان صدر عراق از همه گروه‌های مقاومت وابسته به الحشد الشعبی بر لزوم آرامش گروه‌های نظامی وابسته به الحشد الشعبی تأکید کرد و در عین حال گفت باید برای پایان دادن به حضور نیروهای خارجی در عراق تلاش کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، سید «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر عراق چهارشنبه شب در پی پاسخ موشکی سپاه پاسداران به اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار «قاسم سلیمانی»، از همه گروه‌های مقاومت وابسته به سازمان الحشد الشعبی خواست تا حملات نظامی خود را آغاز نکنند و آرامش خود را حفظ کنند. وی در عین حال بر لزوم تلاش برای پایان دادن به حضور نظامیان آمریکایی در عراق تأکید کرد. 

 

وی با صدور بیانیه‌ای در این خصوص، خواستار بسته شدن همه مراکز الحشد الشعبی شد و گفت که باید همه مراکز امنیتی الحشد برای اینکه هدف استکبار جهانی نباشند، بسته شوند.

 

به نوشته پایگاه خبری «السومریه نیوز»، رهبر جریان صدر عراق تصریح کرد: «صبر ما به دلیل دخالت‌های خارجی گسترده در امور داخلی عراق به سر آمده است».

 

سید مقتدی الصدر افزود: «مهم این است که اقدام سریعی برای پایان حضور اشغالگر و مهار نفوذ آن صورت بگیرد».

 

وی با اشاره به حملات انتقام‌جویانه ایران از آمریکا گفت: «هر یک از طرفین (ایران و آمریکا) قبل از حملات هوایی با عبدالمهدی تماس گرفته بودند، اما اینکه آیا وی با انجام آن موافقت کرده بود یا نه، خدا می‌داند».

 

الصدر افزود: «آنچه اکنون برای برای ما مهم است، این است که این بحران (درگیری منطقه‌ای) به خصوص پس از سخنرانی [دونالد] ترامپ [رئیس‌جمهور آمریکا] و مقامات جمهوری اسلامی اکنون رو به پایان است».

 

بامداد امروز (چهارشنبه) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای از اجرای حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد در غرب عراق خبر داد و اعلام کرد که این عملیات در انتقام از ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش انجام شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار