هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

تکذیب حمله موشکی به مواضع عناصر آمریکایی در عین الاسد عراق

تکذیب حمله موشکی به مواضع عناصر آمریکایی در عین الاسد عراق ستاد عملیات «البادیه و الجزیره» در غرب استان الانبار خبر داد که هیچ حمله موشکی به پایگاه عین الاسد صورت نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی از منابع خبری صبح امروز خبر دادند که صدای چند انفجار در پایگاه عین الاسد واقع در استان الانبار در غرب عراق شنیده شده است.

 

منابع مذکور تأکید کردند که این صداها به سبب اصابت موشک به پایگاه هوایی عین الاسد در استان الانبار بوده است.

 

ستاد عملیات «البادیه و الجزیره» در غرب استان الانبار اما تأکید کرد که هیچ حمله موشکی به پایگاه عین الاسد صورت نگرفته است.

 

در بیانیه این ستاد آمده است که اخبار موجود مبنی بر حمله موشکی به عین الاسد صحت ندارد.

 

در همین ارتباط، عناصر آمریکایی شامگاه گذشته در پایگاه عین الاسد، سامانه دفاعی «سی-رم» (C-RAM) را بر روی یک پهپاد آزمایش کردند.

 

ائتلاف آمریکا موسوم به ضد داعش همچنین خبر داد که سربازان آمریکایی حاضر در لشکر یکم و لشکر ۲۵ پیاده‌نظام، با گلوله جنگی و توپخانه «هویترز-ام ۷۷۰»، مانور برگزار کردند.

 

آمریکا اخیرا اعلام کرد که قصد دارد سفارت خود در بغداد را به عین الاسد که بزرگترین پایگاه هوایی عراق است، انتقال دهد. واشنگتن مدعی است که با این اقدام، سفارت خود را از حملات احتمالی گروه‌های مقاومت حفظ خواهد کرد.

 

در واکنش به این اقدام، بسیاری از کارشناسان و مسئولان عراقی اعلام کردند که سفارت آمریکا باید در بغداد دایر باشد و انتقال آن به مکانی جز پایتخت، بر خلاف پروتوکول‌ها و عرف دیپلماتیک است.

 

این در حالی است که آمریکا بدون کسب موافقت رسمی دولت عراق، سامانه موشکی پاتریوت در پایگاه عین الاسد نصب کرده است.

 

مسئله استقرار پاتریوت در خاک عراق، هیاهوی بسیاری در پی داشته است. آمریکایی‌ها مدعی هستند که با نصب این سامانه، در پی حفاظت از جان سربازان خود هستند.

 

ناظران بر خلاف ادعای واشنگتن، می‌گویند که آمریکا با نصب این سامانه، قصد دارد از رژیم صهیونیستی حمایت کرده و مرزهای مشترک عربستان سعودی با عراق را پوشش دهد و امنیت آن را تأمین کند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار