غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

جانشین پادشاه عمان کیست؟

روزنامه «الوطن» عمان از انتصاب «هیثم بن طارق آل سعید» به عنوان پادشاه جدید عمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ الوطن در صفحه توئیتر خود اعلام کرد: «هیثم بن طارق آل سعید امروز در برابر پارلمان عمان به عنوان پادشاه جدید عمان سوگند یاد می‌کند.»

 

شبکه الجزیره قطر و تعداد دیگری از رسانه‌های منطقه این خبر را تایید کردند اما هنوز خبرگزاری رسمی عمان و تلویزیون این کشور به طور رسمی آن را اعلام نکرده است.

 

«هیثم بن طارق» 66 ساله وزیر میراث و فرهنگ عمان و پسرعموی سلطان فقید این کشور است که از دو سال پیش از جمله گزینه‌های جانشینی پادشاهی عمان بود.

 

تلویزیون عمان سحرگاه امروز از در گذشت «قابوس بن سعید بن تیمور» پادشاه این کشور خبر داد.

 

دولت عمان به مناسبت در گذشت پادشاه این کشور سه روز عزای عمومی اعلام و روز شنبه را نیز در این کشور تعطیل کرد.

 

پادشاه عمان که در سن 79 سالگی در گذشت از سال 1970 میلادی و به مدت پنجاه سال در این کشور حکفرمایی کرد.

 

پیش از اعلام خبر فوت پادشاه عمان،‌ منابع خبری از استقرار گسترده ارتش و نیروی پلیس در خیابان‌های این کشور خبر داده بودند.

 

دیوان پادشاهی عمان خبر داد که مراسم خاکسپاری سلطان این کشور صبح روز شنبه انجام خواهد شد.

 

انتقال قدرت در عمان بر اساس ساختاری است که در سال 1996 تصویب شد که طی آن خاندان پادشاهی سه روز فرصت دارد جانشین سلطان قابوس را معین کند در غیر این صورت شورایی متشکل از رؤسای ارتش، دادگاه عالی و دو نماینده شورا نامه مهر و موم شده پادشاه را باز خواهند کرد که در آن به نام جانشین خود اشاره کرده است.

 

شورای عالی دفاع عمان هم به دنبال اعلام خبر درگذشت پادشاه این کشور، در جلسه‌ای از خاندان پادشاهی خواست تا با تشکیل جلسه‌ای جانشین پادشاه عمان را معین کنند.

 

ارسال نظر