واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس

کاهش محسوس حملات تروریستی در جهان مدیون تلاش های ایران است

بر اساس شاخص سالانه حملات تروریستی جهانی، این حملات در دنیا به پایین‌ترین میزان خود از سال ۲۰۱۱ رسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 24
کد خبر: ۳۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بر اساس شاخص سالانه حملات تروریستی جهانی، که روز گذشته توسط موسسه IHS Markit منتشر شد، حملات تروریستی در دنیا به پایین‌ترین میزان از سال ۲۰۱۱ رسید و تنها در فاصله سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ به یک سوم کاهش یافت.

در گزارش منتشره از سوی این موسسه آمده است: حملات تروریستی در سال ۲۰۱۸ در مقایسه با سال ۲۰۱۷ به یک سوم کاهش یافت و در عین حال میزان تلفات غیرنظامیان در حملات تروریستی با کاهشی بیش از یک چهارم همراه بود. این ارقام نشان دهنده پایین‌ترین میزان حملات تروریستی از سال ۲۰۱۱ است.

همچنین در این گزارش آمده است: میزان حملات داعش طی این مدت تقریبا نزدیک به سه چهارم کاهش یافته و میزان مرگ و میر ناشی از آن بیش از ۵۰ درصد کم شده است. بزرگترین میزان تلفات غیرنظامی در افغانستان ثبت شده است. در این کشور میزان حملات نزدیک به ۳۳ درصد و تلفات ناشی از آن ۸۰ درصد افزایش یافته است.بسیاری از حملات تروریستی در عراق و سوریه انجام می گرفت که با امنیتی که به مدد سردار سلیمانی و نیروهای نظامی ایران به وجود آمده است این حملات بسیار کمتر شده است.

ارسال نظر