خام خواری این 5 ماده غذایی ممنوع!-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

خام خواری این 5 ماده غذایی ممنوع!

متخصصان تغذیه اعلام کردند که خوردن برخی مواد غذایی به صورت خام می‌تواند مشکلاتی برای سلامتی به وجود بیاورند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 24
کد خبر: ۳۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر ؛ برخی مواد غذایی وجود دارند که به دلیل داشتن مواد سمی و آلودگی‌هایی باید از خوردن آن‌ها به صورت خام اجتناب کنید. متخصصان تغذیه اعلام کردند که خوردن برخی مواد غذایی به صورت خام می‌تواند مشکلاتی برای سلامتی به وجود بیاورند. در ادامه با چند مورد از این مواد غذایی آشنا خواهید شد.

 

سیب‌زمینی خام به ویژه آن‌هایی که سبز و جوانه زده‌اند به دلیل تولید «سولانین» سمی هستند. سم «آلکالوئید» می‌تواند منجر به اسهال، تهوع، گرفتگی، سردرد و در موارد نادر منجر به مرگ شود. در حقیقت باید مصرف سیب‌زمینی‌های سبز را حتی به صورت پخته نیز از قلم بیندازید.

بادمجان

بادمجان خام حاوی سولانین است و همان گونه که اشاره شد در سیب زمینی سبز شده نیز وجود دارد. بادمجان‌های جوان یا آن‌هایی که زود برداشت می‌شوند حاوی بیشترین میزان از این سم هستند و خوردن آن‌ها تاثیرات ناخوشایندی بر معده و روده می‌گذارد.

جوانه‌ها

جوانه‌ها از جمله مواد غذایی سالم در نظر گرفته می‌شوند. با این وجود، جوانه‌های یونجه و تربچه می‌توانند حاوی باکتری‌های مضر «ئی. کولای، سالمونلا، و لیستریا» باشند. جوانه‌ها در شرایط گرم و مرطوب پرورش داده می‌شوند، که محیطی مناسب برای تکثیر این باکتری‌ها نیز محسوب می‌شود. بر همین اساس، اگر قصد خرید جوانه‌ها را دارید آن‌ها را به صورت تازه خریداری کرده و پیش از مصرف شستشو و پختن را فراموش نکنید.

بادام تلخ

بادامی که می‌شناسیم و از مصرف آن لذت می‌بریم به نام بادام شیرین شناخته می‌شود و فواید سلامت مختلفی را نیز ارائه می‌کند. اما گونه‌ای دیگر به نام بادام تلخ نیز وجود دارد که حاوی اسید هیدروسیانیک، ترکیبی خطرناک از سیانید هیدروژن و آب، است. تنها ۷۰ گرم بادام تلخ برای مرگ یک فرد بالغ کافی است. اما اگر بادام تلخ را بپزید می‌توانید آن را مصرف کنید.

آرد

مصرف آرد خام می‌تواند به اندازه مصرف تخم‌مرغ خام مشکل‌آفرین باشد. طی سال‌های اخیر، سازمان غذا و داروی آمریکا و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا آرد خام را به عنوان یک خطر بالقوه برای سلامت انسان معرفی کرده‌اند. طی سفر خود از ساقه گندم تا قفسه سوپرمارکت، آرد ممکن است با عوامل بیماری‌زا مانند باکتری ئی. کولای در تماس باشد، که تنها در صورت پختن از بین می‌روند.

ارسال نظر