بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

درخواست صدر برای تظاهرات میلیونی عراقی‌ها

رهبر جریان الصدر عراق مردم این کشور را به برگزاری تظاهرات میلیونی در محکومیت حضور نظامیان آمریکا و تجاوزات آن در عراق، فراخواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 14
کد خبر: ۳۳۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «مقتدی الصدر» رهبر جریان الصدر عراق امروز (سه‌شنبه) مردم این کشور را به برگزاری تظاهرات میلیونی در محکومیت حضور نظامیان آمریکایی فراخواند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «المیادین»، الصدر با بیان اینکه نیروهای متجاوز آسمان عراق و حاکمیت آن را نقض کرده‌اند، خطاب به مردم عراق گفت: «عراق شما را به فریاد می‌خواند، سستی و کوتاهی نکنید و به فریادش برسید».

 

بامداد روز جمعه ۱۳ دی ماه، پهپادهای آمریکایی با پشتیبانی بالگردهای این کشور با نقض قوانین عراق و قوانین بین‌المللی سردار قاسم سلیمانی را که میهمان رسمی عراق بود به همراه ابومهدی المهندس نایب رئیس الحشد الشعبی ترور کردند و به شهادت رساندند.

 

به دنبال این جنایت آمریکا، پارلمان عراق طرح اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور را تصویب کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار