پزشکیان: ترامپ هنوز مردم ایران را نشناخته است / ما خواهان جنگ نیستیم بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند

آیت‌الله جنتی: شهادت حاج قاسم روحیه ضدآمریکایی مردم را تقویت کرد

رییس مجلس خبرگان رهبری گفت: شهادت حاج قاسم سلیمانی روحیه ضدآمریکایی مردم را تقویت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 16
کد خبر: ۳۳۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی رییس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز در جلسه داخلی هیئت‌رییسه مجلس خبرگان با کمیسیون‌های داخلی این مجلس، با بیان اینکه کشور شرایط ویژه و استثنایی را تجربه می‌کند، گفت: امروز ۲۶ دی ماه روز فرار شاه و در اصل روز فرار استبداد و قدرت‌های استکباری از ایران است. امروز را باید پاس بداریم و از خداوند سپاسگزار باشیم برای مقدراتی که برای ما ایجاد کرد.

 

**داغ شهادت حاج قاسم سلیمانی بسیار بزرگ است

وی، شهادت سردار سلیمانی را مورد اشاره قرار داد و گفت: داغ شهادت حاج قاسم سلیمانی بسیار بزرگ است و به این زودی از یاد ما نمی‌رود. حاج قاسم انسان متدین و با فضایل بی‌شماری بود که نه تنها در ایران، بلکه در جهان محبوبیت داشت.

 

رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی برای شهادت آماده بود، تصریح کرد: وی حتی پیش از شهادت خود در یک دست‌نوشته خود را برای شهید شدن آماده کرده بود و وی را می‌توان یک مجتهد واقعی در راه خدا دانست.

 

آیت الله جنتی افزود: شهادت حاج قاسم سلیمانی برای مردم نیز برکت داشت. همانطور که خون امام حسین (ع) مجهاد پرور بود، خون ایشان نیز با این جمعیت مشتاق در مراسم تشییع، ایجاد وحدت خواهد کرد. اثر این جمعیت موجب تقویت روحیه ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی خواهد شد.

 

رئیس مجلس خبرگان با ابراز تأسف از حادثه کرمان، گفت: متاسفانه در مراسم تشییع پیکر حاج قاسم در کرمان عده‌ای را از دست دادیم که بنده به خانواده ایشان تسلیت می‌گویم.

 

رییس مجلس خبرگان رهبری حضور سفیر انگلیس در تجمع مقابل دانشگاه امیرکبیر را گستاخانه نامید و تصریح کرد: معلوم نیست چرا وزارت امور خارجه در مقابل چنین تحرکاتی منفعلانه عمل می‌کند.

 

وی ادامه داد: امروز سفیر انگلیس در تهران از اغتشاشات فیلم می‌گیرد و به معترضان خط می‌دهد و وقتی دستگیر می‌شود، حتی انکار می‌کند که سفیر انگلیس است.

**سفیر انگلیس باید به عنوان عنصر نامطلوب از ایران اخراج شود

رئیس مجلس خبرگان تاکید کرد: سفیر انگلیس باید به عنوان عنصر نامطلوب شناخته شده و از ایران اخراج شود.

 

آیت‌الله جنتی در ادامه ناکارآمدی مجلس شورای اسلامی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: بسیار مهم است که مجلس شورای اسلامی همانند قوه قضائیه دچار تحول بشود و علاوه بر نظارت بر اجرای قوانین، به تصویب قوانین مطلوب نیز بپردازد.

 

وی، نظام‌مند کردن ثبت‌نام‌ها در انتخابات را یکی از قوانینی دانست که مجلس باید به تصویب برساند.

 

رئیس مجلس خبرگان در پایاین این پرسش را مطرح کرد که در کجای دنیا سراغ داریم که برای انتخابات مجلس ۱۴ هزار نفر ثبت‌نام کند؟!

منبع: فارس

ارسال نظر