قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

توصیه آیت الله جنتی به برگزارکنندگان مراسم عزاداری امام حسین(ع)

دبیر شورای نگهبان بر رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در مراسم عزاداری امام حسین(ع) تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در جلسه امروز چهارشنبه، ۲۲ مرداد ۹۹ این شورا با اشاره به ماه پر خیر و برکت ذی‌الحجه، ایام مباهله پیامبر(ص) و در پیش بودن ماه محرم، گفت: ان‌شاء‌الله به‌برکت این ایام نورانی مشکلات از جامعه اسلامی ما و جهان اسلام رخت ببندد.

 

وی با اشاره به حادثه انفجار بیروت اظهار کرد: مسئله انفجار در لبنان به‌معنای واقعی کلمه یک فاجعه دردناک بود و خسارت‌های مادی و معنوی زیادی به‌جا گذاشته است که امیدوارم همه کشورهای اسلامی در بازسازی و جبران خسارت‌های این کشور مقاوم کمک کنند.

 

دبیر شورای نگهبان تأکید کرد: اگرچه درباره علت این حادثه گمانه‌زنی‌هایی مطرح شده، اما مسائل مهم دیگری در این خصوص مطرح است که باید به‌دقت بررسی و نتیجه آن اعلام شود.

 

آیت‌الله جنتی با اشاره به حرکت‌های مؤمنانه مردم کشورمان در ایام کرونا توصیه کرد که دولت و به‌خصوص مردم در حد توان و وسع خود به مردم حادثه‌دیده لبنان نیز کمک کنند.

 

وی در ادامه سخنانش از پاسخ دقیق و مهم آیت‌الله سیستانی مرجع عالی شیعیان عراق درباره عزاداری محرم در شرایط کرونا تشکر کرد و گفت: ایشان به‌درستی و بموقع شرایط برگزاری عزاداری سرور و سالار شهیدان در ایام کرونا را تببین کردند که بسیار راهگشا خواهد بود.

 

دبیر شورای نگهبان با تأکید بر اینکه "همه باید به وظایف شرعی، اخلاقی و بهداشتی خود نسبت به شرایط کرونایی عمل کنیم"، تصریح کرد: دولت و دستگاه‌های مختلف، نظارت داشته باشند تا عده‌ای از افراد مسئله‌دار که به‌دنبال برگزاری مراسم محرم به‌روش پیش از کرونا هستند، هدایت شوند و در مسیر درست قرار بگیرند تا عزاداری امام حسین(ع) با رعایت کامل مسائل بهداشتی برگزار شود.

 

همشهری

کلمات کلیدی: آیت الله جنتی
مطالب مرتبط
ارسال نظر