رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

خبر مهم برای متقاضیان مسکن/فروش اقساطی واحدهای مسکونی مهر

خبر مهم برای متقاضیان مسکن/فروش اقساطی واحدهای مسکونی مهر مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با اعلام اینکه واحدهای مسکونی مهر نیمه‌تمام تا خرداد ۹۹ باید فروش اقساطی شود، از راه‌اندازی سامانه تا پایان امسال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 16
کد خبر: ۳۳۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «پروانه اصلانی» از ارائه گزارش‌های وضعیت واحدهای مسکونی تکمیل، نیمه تمام و یا فروش اقساطی شده و نشده در جلسه هجدهم شورای عالی مسکن در سالجاری خبر داد.

 

وی تصریح کرد: تاکنون در خصوص اطلاعاتی که از سوی بانک مسکن در خصوص واحدهای فروش اقساطی مسکن مهر از ۲۱ استان گرفته شده، جلساتی جداگانه با هریک از استان‌ها تشکیل و به تفکیک پروژه‌ها بررسی و تعیین تکلیف شدند.

 

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با اشاره به اینکه برخی از واحدهای مسکونی مهر تکمیل و برخی تکمیل نشده‌اند، اعلام کرد: مقرر شده است تمامی پروژه‌هایی که تکمیل شده اما فروش اقساطی نشده‌اند، تا ۳۰ اسفند فروش اقساطی شوند. همچنین، آن پروژه هایی که تکمیل نشده و فروش اقساطی نشده‌اند نیز نهایتا تا پایان خرداد ۹۹ فروش اقساطی شوند.

 

اصلانی همچنین در خصوص برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در خصوص ساماندهی بازار اجاره‌بها اعلام کرد: برنامه‌هایی برای اجاره داری حرفه‌ای و استفاده از ظرفیت‌های پروژه های مشارکتی در برنامه اجاره داری حرفه‌ای در دستور کار است.

 

راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان تا پایان سال

وی یکی از برنامه های وزارتخانه برای ساماندهی بازار اجاره بها را راه اندازی سامانه املاک و اسکان عنوان کرد و گفت: سامانه املاک و اسکان که جزو برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی برای ساماندهی به بازار اجاره بها و اخذ مالیات از خانه‌های خالی برای سرریز شدن آنها به بازار اجاره است، تا پایان امسال رونمایی می‌شود.

 

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با اشاره به اینکه لایحه اصلاح قانون مالیات بر خانه‌های خالی به دولت ارایه شده تا ارایه اطلاعات به وزارتخانه راه و شهرسازی به عنوان متولی تهیه سامانه شناسایی خانه‌های خالی اجباری شود، توضیح داد: مدل طراحی، شرکت تعیین شده و فعالیت شرکت ادامه دارد و قطعا سامانه تا قبل از پایان سال راه‌اندازی می‌شود.

 

اصلانی تصریح کرد: این سامانه در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار می‌گیرد و دسترسی از سوی وزارتخانه راه و شهرسازی به وزارت اقتصاد داده می‌شود تا آن وزارتخانه (اقتصاد) اطلاعات را از سامانه برای اخذ مالیات، استفاده کند.

 

وی در خصوص همکاری وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دیگر برای تکمیل اطلاعات این سامانه اعلام کرد: وزارت راه وشهرسازی لایحه اصلاح قانون مالیات بر خانه‌های خالی را به دولت ارایه کرده است و با تصویب این لایحه، ارایه اطلاعات به وزارت راه و شهرسازی از سوی سازمان ها و وزارتخانه های مرتبط به عنوان متولی تهیه سامانه شناسایی خانه‌های خالی اجباری می‌شود.

 

به گفته اصلانی، برای تکمیل اطلاعات مربوط به سامانه از فیلدهای اطلاعاتی سازمان امور مالیاتی استفاده می‌شود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده