سود وام مسکن مهر چه کسانی افزایش می‌یابد؟-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

سود وام مسکن مهر چه کسانی افزایش می‌یابد؟

مقام مسئول عمران شهرهای جدید ایران از افزایش سود بانکی واحدهای مسکن مهر در اختیار دلالان از ۴ درصد به ۱۸ درصد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 24
کد خبر: ۳۴۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  نادر عربی مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شرکت عمران شهرهای جدید با یادآوری این‌که در شهرهای جدید از کل واحدهای مسکن مهر تعهد شده حدود ۳۵۰ هزار ‌ واحد است، اظهار کرد:‌ از این تعداد ابنیه ۳۳۵ هزار واحد کامل شده و ۲۵۰ هزار واحد نیز به متقاضیان تحویل داده‌شده است. هم‌اکنون نیز حدود ۸۰ هزار آماده تحویل است که بیشتر آنها در شهرهای پردیس و پرند قرار دارند.

 

وی با اشاره به این‌که به‌جز شهرهای جدید حومه تهران به‌ندرت شهری جدیدی داریم که واحد مسکن مهر نیمه‌تمام داشته باشد، گفت: در این شهرها مسکن مهر یا در مرحله فروش اقساطی و یا تحویل داده‌شده است.

 

وی درباره دلایل نیمه‌تمام ماندن مسکن مهر شهرهای حومه پایتخت افزود:‌ در این شهرها مسکن مهر به‌صورت انبوه‌سازی بوده است. در حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکن مهر در هر یک از شهرهای پردیس و پرند ساخته می‌شود که این تعداد مانند یک شهر است و این واحدها عموماً در زمین‌های بکر فاقد امکانات و خدمات ساخته‌شده است.

 

وی ادامه داد: بنابراین تا آماده شدن زمین برای ساخت، زمان زیادی صرف شده و همه این موارد به روند طولانی ساخت واحدها منجر شده است. در این مدت قیمت‌ها نیز افزایش‌یافته است. درعین‌حال این پروژه‌ها قرار بوده است که با پول خود مردم و تسهیلات بانکی ساخته شود.

 

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شرکت عمران شهرهای جدید بابیان این‌که تعداد کمی متقاضی داریم که واحد آن‌ها فروش اقساطی شده اما تحویل داده نشده است، تصریح کرد:‌ عمده مشکل نیز چند مورد نقص اساسی نظیر نبود آسانسور است. نبود آسانسور در سال‌های گذشته یکی از مشکلات اساسی به‌ویژه در پروژه‌های انبوه‌سازی مسکن مهر بوده است که خوشبختانه این مشکل هم‌اکنون حل‌وفصل شده است. برای مثال در پروژه‌های مسکن مهر پردیس در فاز ۱۱ در اغلب موارد آسانسور یا نصب‌شده و یا خریداری‌شده و در حال نصب است و در برخی فازها مثل فاز ۸ پردیس نیز این مورد به‌تدریج در حال انجام است.

 

عربی با اشاره به ۱۰ هزار واحد آماده واگذاری در شهر جدید پردیس، گفت: در بیشتر موارد مردم برای تحویل واحد مراجعه نکرده‌اند. تحویل کامل واحد نیازمند چند اتفاق است. برای مثال در فاز ۱۱ پردیس واحدها با تمامی امکانات و متناسب با قراردادی که با سازنده بسته‌شده است واگذار می‌شود.

 

وی افزود: واحدهای زون‌های ۴ و ۵ فاز ۱۱ پردیس (کوزو) با تمام امکانات و متناسب با قراردادی که با سازنده بسته‌شده، تکمیل و به متقاضیان تحویل داده‌شده است. درعین‌حال در همین پروژه‌ها، دولت به ازای هر واحد حدود ۱۰۰ میلیون تومان از منابع داخلی خود هزینه کرده است. ولی تلاش می‌شود تا زمانی که واحد سکونت پذیر نباشد تحویل داده نشود.

 

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شرکت عمران شهرهای جدید گفت:‌ در مواردی نیز حتماً نیاز به حضور متقاضی در واحد است تا تمام امکانات کامل شود. برای مثال در مورد انشعابات، شبکه آماده است و برای نصب کنتور، متقاضی حتماً باید در واحد ساکن شود. البته ممکن است در برخی پروژه‌ها ایراداتی وجود داشته باشد اما در زمان تحویل، چک‌لیستی وجود دارد که با حضور متقاضی، سازنده و نماینده شرکت عمران شهر جدید، بررسی می‌شود و در صورت نقص سازنده موظف به تا شش ماه پس از تحویل این نواقص را برطرف کند.

 

عربی واسطه‌گری در خریدوفروش واحدهای مسکن مهر را یکی از مشکلات شهرهای جدید برشمرد و افزود: تلاش می‌شود این موضوع نیز سروسامان پیدا کند. هم‌اکنون برنامه‌ای را تهیه‌کرده‌ایم که در صورت تصویب، با این موارد برخورد می‌شود و سود وام بانکی واحدهایی که تحویل گرفته نمی‌شوند از ۴ درصد به ۱۸ درصد افزایش یابد.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر