معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد

مرجعیت: عراق به حاکمی نیاز دارد که به وعده‌های خود وفادار باشد

نماینده مرجعیت عراق در خطبه‌های امروز نماز جمعه شهر کربلا گفت که عراق به حاکمی مسئولیت‌پذیر نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 17
کد خبر: ۳۳۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ «عبدالمهدی الکربلایی» خطیب نماز جمعه امروز کربلا و نماینده آیت‌الله سیستانی گفت که عراق به یک حاکم (نخست‌وزیر) نیاز دارد که صادق و مسئولیت‌پذیر باشد.

 

به نوشته وبگاه المعلومه، نماینده آیت‌الله سیستانی گفت که عراق در حال حاضر به یک راه‌حل وسیع برای خروج از شرایط «غم‌انگیزی» که در آن به سر می‌برد، نیاز دارد.

 

او افزود: «ما به یک حاکم صادق و مسئولیت‌پذیر نیاز داریم که به وعده‌های خود عمل کرده و صادقانه به وظیفه‌ای که در راستای توجه به مردم در همه زمینه‌ها به گردن اوست متعهد باشد.»

 

عبدالمهدی الکربلایی همچنین گفت که جامعه عراق به رسانه‌هایی نیاز دارد که اخبار را صادقانه و وقایع را آن‌طور که رخ داده منعکس کنند و همچنین تحلیلگرانی که صادقانه در موضوعات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی یا تاریخی اظهار نظر کنند.

 

تأکید نماینده مرجعیت عراق بر ویژگی‌های نخست‌وزیر این کشور، پس از آن صورت می‌گیرد که پس از خطبه‌های نماز جمعه هشتم آذر ماه، «عادل عبدالمهدی» از سمت خود استعفا کرد و از آن تاریخ تاکنون گروههای سیاسی و احزاب عراقی موفق به انتخاب گزینه جدید نشده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار