پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا/ طلا تا دی ماه این عدد تاریخی تغییر خواهد کرد شرایط فروش محصولات بهمن خودرو نقدی بدون قرعه کشی ثبت‌نام مسکن استیجاری کلید خورد / شرایط ثبت نام و تسهیلات ۴۰۰ میلیونی پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / دلار همچنان می‌تازد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / سکه امامی ۲۲۰ میلیونی شد؛ سیگنال سیاسی می‌تواند روند صعودی را متوقف کند + جدول آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه آخرین قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | قیمت طلا ۱۸ عیار به ۲۲ میلیون تومان نزدیک شد توضیحات مهم بنزینی عارف؛ شرط تغییر قیمت بنزین اعلام شد! + جزئیات قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟ حراج جدید شمش طلا شهریور ۱۴۰۵/ تاریخ حراج، شرایط ثبت نام و سقف خرید افزایش مبلغ کالابرگ؛ شرط کلیدی دولت برای اجرای طرح چه بود؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدیدترین نرخ‌ها و تحلیل بازار آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ | آخرین نرخ‌ها در بازار آزاد + تحلیل موج جدید افزایش ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی ازدواج از سال آینده

پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی ازدواج از سال آینده وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تصویب افزایش وام ازدواج به ۵۰ میلیون برای هر یک از زوجین گفت: این وام از ابتدای سال ۹۹ به زوجین پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه میان دو وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی و وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه مسائل مربوط به اشتغال، تحصیل، اوقات فراغت و ایجاد زمینه مشارکت‌های اجتماعی، سیاسی جوانان برای این وزارتخانه حائز اهمیت است، گفت: گسترش سازمان‌های مردم‌نهاد جوان و ارتقای تسهیلات ازدواج از جمله فعالیت‌های مستقیم این وزارتخانه است.

 

وی در خصوص افزایش مبلغ وام ازدواج جوانان، گفت: بر اساس آنچه که در کمیسیون تلفیق مطرح شده و خوشبختانه به مرحله تصویب رسیده است رقم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج که در سال ۹۸-۹۷ به رقم ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته بود باز هم افزایش یافته و این رقم به ۵۰ میلیون تومان رسیده است.

 

سلطانی‌فر در ادامه گفت: سیستم بانکی کشور فعالیت خوبی در حوزه اعطای این تسهیلات داشته و زمان انتظار برای دریافت تسهیلات ازدواج به کمتر از ۱.۵ ماه رسیده است.

 

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مبلغ ۵۰ میلیون تومان وام ازدواج برای هر یک از زوجین محسوب می‌شود، گفت: یعنی هر زوج صد میلیون تومان تسهیلات ازدواج دریافت خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: این تسهیلات از سال ۹۹ با بازپرداخت ۴ درصد در مدت ۵ سال ارائه خواهد شد.

 

سلطانی‌فر با اشاره به اینکه اعطای این تسهیلات کمک بسیار خوبی از سوی دولت و نظام بانکی در حوزه ازدواج جوانان محسوب می‌شود، ابراز داشت: برای بهبود شرایط ازدواج با کمک کارشناسان روانشناسی و جامعه‌شناسی دفاتر ازدواج جوانان را راه‌اندازی کردیم تا در بدو شروع زندگی با دریافت مشاوره‌های ازدواج به مهارت‌آموزی زندگی مشترک دست پیدا کنند.

 

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: بسیاری از طلاق‌های ثبت شده در کشور در ۲ تا ۳ سال اول زندگی زناشویی رخ می‌دهد که با کمک مشاوره، کارشناسان و خبرگان این حوزه می‌توانیم در تحکیم بنیان‌های خانواده گام برداریم.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار