درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

دغدغه نمایندگان مجلس برای رفع مشکلات رتبه بندی معلمان

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حل مشکلات معلمان و بازنشستگان آموزش و پرورش گفت: سبک کردن بار وزارت آموزش و پرورش، انتقال برخی کارها به مردم و استفاده از فناوری برای تحقق عدالت آموزشی از جمله اقداماتی است که می‌توان با انجام آنها، مشکلات آموزش و پرورش را کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۹ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 19
کد خبر: ۳۳۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  تشکل‌های معلمان و مسئولان کانون‌های صنفی معلمان سراسر کشور امروز (یکشنبه، ۲۹ دی ماه) با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

لاریجانی در دیدار با تشکل‌های معلمان و مسئولان کانون‌های صنفی معلمان سراسر کشور اظهار داشت: پایه توسعه و قدرت کشور آموزش و پرورش است و تردید نداریم که هر آن چه از دستمان برمی‌آید، باید برای آموزش و پرورش کشور انجام دهیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت ایجاد و تقویت تشکل‌های مدنی معلمان بیان کرد: قانونی که مجلس تصویب کرده راه را برای تشکل‌های مدنی و صنفی معلمان هموار کرده است.

 

او با بیان این که تشکل‌های مدنی مسیر گفت‌وگو را شکل می‌دهند، افزود: ارتباط معلمان با بخش‌های حکومتی باید تقویت شود. مجلس و معلمان ارتباط خوبی دارند و برای ایجاد ارتباط بین معلمان و سایر قوا نیز باید تلاش کرد.

 

لاریجانی بیان کرد: پیشنهاد شما که بخشی از بار وزارت آموزش و پرورش به دوش تشکل‌های رسمی معلمان نهاده شود، مثل نظام‌ مهندسی، قابل بررسی است و باید مجلس و دولت دنبال نمایند.

 

او با بیان این که اگر برخی از امور وزارت آموزش و پرورش به معلمان محول شود نتایج خوبی حاصل می‌شود، افزود: تاکنون طرح تشکیل نظام معلمان در مجلس مطرح نشده است. لذا خوب است برای تهیه لایحه نظام معلمان با وزارت آموزش و پرورش گفت‌وگو شود تا نظراتشان را بدهند و لایحه‌ای مورد وفاق طرفین به مجلس ارائه شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که بخش ستادی وزارت آموزش و پرورش سنگین و غیر چالاک است و هر چه این بخش سبک‌تر و پویاتر شود برای کشور نتایج بهتری به دنبال خواهد داشت، گفت: سیستم دیوانی کشور متناسب با شرایط فعلی نیست و کمبود را نه رفع بلکه سرشکن می‌کند که مشکلات فعلی مانند کسری بودجه نیز مزید بر علت شده است.

 

او با بیان این که دردها را همه می‌دانند، مهم پیدا کردن راهکار است، افزود: نمایندگان مجلس دغدغه معلمان و بازنشستگان آموزش و پرورش را دارند و به دنبال حل مشکلات آنها هستند، لذا باید دردمندانه به دنبال راه حل باشیم و می‌توان با پیدا کردن راه حل صحیح، برخی مشکلات این حوزه را رفع کرد.

 

لاریجانی اظهار داشت: سبک کردن بار وزارت آموزش و پرورش، انتقال برخی کارها به مردم و استفاده از فناوری برای تحقق عدالت آموزشی از جمله اقداماتی است که می‌توان با انجام آنها، مشکلات آموزش و پرورش را کاهش داد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با اظهار این مطلب که با توجه به کسری بودجه موجود در وزارت آموزش و پرورش باید درآمد ایجاد کنیم، از اعضای کمیسیون تلفیق خواست تا در ترمیم بودجه سال آینده، راهکارهایی جدی برای ترمیم معیشت معلمان اتخاذ کنند.

 

او افزود: برای حقوق شاغلین و بازنشستگان آموزش و پرورش نیز راه‌کارهایی را اخذ کرده‌ایم تا بیش از ۱۵ درصد افزایش حقوق داشته باشند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار