️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

لحاظ اعتبارات طرح رتبه بندی معلمان در بودجه 99

لحاظ اعتبارات طرح رتبه بندی معلمان در بودجه 99 سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش حقوق معلمان در سال ۹۸ ربطی به طرح رتبه‌بندی فرهنگیان ندارد گفت: فرهنگیان خواستار اجرای بدون تبعیض طرح رتبه‌بندی هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16
کد خبر: ۴۳۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر،  اسدالله عباسی اجرای فوری، کامل  و بدون تبعیض طرح رتبه‌بندی را خواسته قانونی و به حق فرهنگیان از دولت و متولیان امر دانست و اظهار داشت: افزایش حقوق معلمان در سال 98 هیچ ربطی به طرح رتبه‌بندی فرهنگیان نداشت و این موضوع مربوط به قانون مدیریت خدمات کشوری بود. 

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه طرح رتبه‌بندی فرهنگیان به عنوان یک نیاز اساسی و طبق قانون باید امسال اجرایی شود تصریح کرد: اعتبارات و ردیف‌های بودجه این طرح در بودجه سالانه کشور لحاظ شده و در این مورد نگرانی خاصی وجود ندارد اما انتظار داریم دولت سستی را کنار گذاشته و قانون را کامل اجرایی کند.

 

عباسی افزایش حقوق فرهنگیان در سال گذشته را موضوعی کاملاً جداگانه تلقی کرد و با تأکید بر اینکه اصرار مجلس برای اجرای طرح رتبه‌بندی فرهنگیان همچنان به قوت خود باقی است عنوان کرد: فرهنگیانی که حقوقشان کاهش یافته و یا اصلاً تعیین تکلیف نشده است امیدواریم در سه ماهه نخست امسال مشکلاتشان برطرف شود.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اجرای کامل و بدون نقص طرح رتبه‌بندی فرهنگیان را مورد تأکید قرار داد و با بیان اینکه انتظار داریم تمام فرهنگیان در سال 99 مشمول اجرای این طرح شوند ابراز داشت: از متولیان امر می‌خواهیم که بر اساس قانون رفتار کنند تا از این مسیر حق و حقوقی از جامعه فرهنگیان کشور ضایع نشود.

 

وی با اشاره به اینکه وضع حقوقی فرهنگیان به نسبت سنوات گذشته مشخص و بهتر از قبل شده است حفظ جایگاه و منزلت آنان از حیث مادی و معنوی را لازم و ضروری خواند و اظهار داشت: اینگونه نباید باشد که فقط در مناسب‌های خاصی مانند هفته معلم برای معلمان مراسم بزرگداشتی برگزار شده و در طول سال از آنان غفلت شود.

 

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان را از حقوق اصلی قشر معلمان و جامعه فرهنگیان کشور دانست و خاطرنشان کرد:‌ با اجرای درست این طرح علاوه بر امکان همکاری برخی از معلمان با مؤسسات علمی و پژوهشی کشور عدالت لازم نیز در پهنه وسیع نظام وسیع آموزش و پرورش برقرار می‌شود.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی یکی از پیش‌نیازهای اصلی طرح تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش را اجرای رتبه‌بندی کردن معلمان بر اساس شایستگی‌های آنان دانست و در همین زمینه ابراز داشت: بدون اجرای این طرح بسیار مهم هدف‌های مورد انتظار جهت ایجاد تغییرات اساسی در نظام آموزش و پرورش محقق نمی‌شود.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار