احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

الصدر: باید بین اعتراض مسالمت‌آمیز و خرابکاری تفاوت قائل شد

رهبر جریان صدر عراق از دولت خواست تا بین شرکت‌کنندگان در جریان اعتراضات مسالمت‌آمیز و خرابکاران تفاوت قائل شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۲۹ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 19
کد خبر: ۳۳۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر عراق خواستار قائل شدن تفاوت بین عناصر خرابکار و معترضانی شد که خواستار اعتراضات مسالمت‌آمیز هستند.

 

الصدر در صفحه توئیتر خود نوشت: «من به تصمیمی که انقلابیون (در حین تظاهرات) می‌گیرند، احترام قائل هستم و امیدوارم که به مسالمت‌آمیز بودن آن پایبند باشند و به امنیت ملت آسیبی وارد نکنند».

 

رهبر جریان صدر افزود: «من به تصمیم دولت برای مقابله با خرابکاران احترام می‌گذارم، اما باید بین اعتراضات مسالمت آمیز و اقدامات تخریبی تفاوت قائل شد... کما اینکه الحشد الشعبی نباید برای مقابله اقدام کند چون وجهه این سازمان را از بین می‌برد».

 

سید مقتدی الصدر همچنین خواستار «تسریع در فرآیند انتخاب نامزد نخست‌وزیری و معرفی وی به رئیس‌جمهور شد» و از رجال سیاسی عراق خواست تا از کشمکش و درگیری برای سهم‌خواهی دست بر دارند، «چون عراق و ملت آن در معرض خطر قرار دارند».

 

منبع: فارس

ارسال نظر