تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

ظریف در اجلاس «داووس»: حکومت تصمیم گرفته است که به زنان فشار وارد نکند

ظریف در پاسخ به سوال زکریا درباره حقوق زنان در ایران و وعده‌های رئیس‌جمهور در طول کارزار انتخاباتی خود گفت: مایه افتخارم است که بگویم در تشکیل کابینه دولت ایران نقشی داشتم و چهار زن در کابینه حضور دارند. وی افزود: زمانی که در خیابان‌های تهران حضور پیدا می‌کنید می‌بینید که برخلاف قانون، برخی حجاب‌های خود را رعایت نکرده‌اند، اما حکومت تصمیم گرفته تا زنان را تحت فشار قرار ندهد و رئیس‌جمهور پزشکیان به وعده خود عمل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون راهبردی رئیس‌جمهور تصریح کرد: «آن‌ها (اعضای محور مقاومت) هرگز از ایران یا دستورات آن پیروی نکرده‌اند. ما از هفتم اکتبر اطلاعی نداشتیم، ما نیز شوکه شدیم، زیرا قرار بود با آمریکایی‌ها درباره برجام در نهم اکتبر دیدار داشته باشیم که به‌خاطر عملیات طوفان‌الاقصی، دیداری صورت نگرفت.»

 ظریف در پاسخ به سوال زکریا درباره حقوق زنان در ایران و وعده‌های رئیس‌جمهور در طول کارزار انتخاباتی خود گفت: مایه افتخارم است که بگویم در تشکیل کابینه دولت ایران نقشی داشتم و چهار زن در کابینه حضور دارند.

وی افزود: زمانی که در خیابان‌های تهران حضور پیدا می‌کنید می‌بینید که برخلاف قانون، برخی حجاب‌های خود را رعایت نکرده‌اند، اما حکومت تصمیم گرفته تا زنان را تحت فشار قرار ندهد و رئیس‌جمهور پزشکیان به وعده خود عمل کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر