خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند آیا ترامپ واقعاً مرده است؟ درخواست بی‌شرمانه گروسی برای دسترسی به تاسیسات هسته‌ای ایران رئیس جمهور فرانسه: ایران باید به مذاکرات هسته‌ای بازگردد!

دیدار ظریف و وزیر خارجه قطر در داووس

وزارت خارجه قطر از دیدار وزیر خارجه این کشور با معاون راهبردی رئیس جمهوری اسلامی ایران در داووس سوئیس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای از دیدار محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی با محمد جواد ظریف در داووس سوئیس خبر داد.

بر اساس این بیانیه، محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر با محمد جواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور ایران دیدار کرد.

این بیانیه افزود که در این دیدار که اوضاع نوار غزه و سوریه بررسی شد، معاون رئیس جمهور ایران از نقش و تلاش‌های قطر در دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه تقدیر کرد.

ظریف با هدف شرکت در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد به داووس سوئیس سفر کرده است. / تسنیم

کلمات کلیدی: داووس ظریف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار