اختلال اینترنت در ایران طی ساعات اخیر؛ دسترسی محدود و ناپایدار توضیح فرماندار رباط کریم درباره دود اطراف پرند پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود

قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با حضور شهردار تهران امضا شد

قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با موافقت ساکنین و حمایت سازمان نوسازی و دفتر خدمات محلی با حضور شهردار تهران امضا شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 21
کد خبر: ۳۴۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، پیروز حناچی صبح امروز در بازدید از پروژه میدانگاه شهری امیرکبیر (منطقه 14) و شرکت در مراسم امضای قرارداد تجمیع 71 پلاک که با حضور مصطفی کاظمی مشاور و مدیر کل دفتر شهردار تهران و عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری و صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر سه موضوع را پیگیری می کنیم؛ نخست تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با موافقت ساکنین و حمایت سازمان نوسازی و دفتر خدمات محلی است که توسط بخش خصوصی انجام می شود؛ تجمیع تعداد پلاک های این پروژه منحصر به فرد است.

 

وی افزود: در مرحله بعد، عرشه روی تونل امیرکبیر است که به بخشی از قلمروی عمومی در منطقه تبدیل خواهد شد، در این نقطه 8 هزار و 200 متر عرصه وجود دارد و در طبقات زیرین 500 واحد پارکینگ ساخته خواهد شد که این امر به ارتقای کیفیت محلی کمک می کند. پیشتر قرار بود در این نقطه هایپرمارکت ساخته شود اما طرح مذکور تغییر کرد و تصمیم بر این است که این فضا به محلی برای پیاده روی و تفریح ساکنان تبدیل شود.

 

شهردار تهران گفت: به طور حتم، تصمیم جدید به افزایش کیفیت شهری کمک می کند. ما اگر این فضا را به هایپر مارکت تبدیل می کردیم زندگی برای ساکنان سخت تر می شد.

 

حناچی در پاسخ به این سوال که پارکینگ این فضا چه زمانی به بهره برداری می رسد، عنوان کرد: طبق قولی که همکاران داده اند 6 ماهه اول سال 99 پارکینگ این مجموعه به بهره برداری خواهد رسید.

 

شایان ذکر است پروژه میدانگاه شهری امیرکبیر به مساحت 8400 متر مربع، با کاربری های تجاری، ورزشی و خدماتی یک فضای شهری کاملاً پیاده محور با رویکرد تأمین خدمات و محلی برای برقراری تعاملات اجتماعی ساکنان خواهد بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار