وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با حضور شهردار تهران امضا شد

قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با حضور شهردار تهران امضا شد قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با موافقت ساکنین و حمایت سازمان نوسازی و دفتر خدمات محلی با حضور شهردار تهران امضا شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 21
کد خبر: ۳۴۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، پیروز حناچی صبح امروز در بازدید از پروژه میدانگاه شهری امیرکبیر (منطقه 14) و شرکت در مراسم امضای قرارداد تجمیع 71 پلاک که با حضور مصطفی کاظمی مشاور و مدیر کل دفتر شهردار تهران و عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری و صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر سه موضوع را پیگیری می کنیم؛ نخست تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با موافقت ساکنین و حمایت سازمان نوسازی و دفتر خدمات محلی است که توسط بخش خصوصی انجام می شود؛ تجمیع تعداد پلاک های این پروژه منحصر به فرد است.

 

وی افزود: در مرحله بعد، عرشه روی تونل امیرکبیر است که به بخشی از قلمروی عمومی در منطقه تبدیل خواهد شد، در این نقطه 8 هزار و 200 متر عرصه وجود دارد و در طبقات زیرین 500 واحد پارکینگ ساخته خواهد شد که این امر به ارتقای کیفیت محلی کمک می کند. پیشتر قرار بود در این نقطه هایپرمارکت ساخته شود اما طرح مذکور تغییر کرد و تصمیم بر این است که این فضا به محلی برای پیاده روی و تفریح ساکنان تبدیل شود.

 

شهردار تهران گفت: به طور حتم، تصمیم جدید به افزایش کیفیت شهری کمک می کند. ما اگر این فضا را به هایپر مارکت تبدیل می کردیم زندگی برای ساکنان سخت تر می شد.

 

حناچی در پاسخ به این سوال که پارکینگ این فضا چه زمانی به بهره برداری می رسد، عنوان کرد: طبق قولی که همکاران داده اند 6 ماهه اول سال 99 پارکینگ این مجموعه به بهره برداری خواهد رسید.

 

شایان ذکر است پروژه میدانگاه شهری امیرکبیر به مساحت 8400 متر مربع، با کاربری های تجاری، ورزشی و خدماتی یک فضای شهری کاملاً پیاده محور با رویکرد تأمین خدمات و محلی برای برقراری تعاملات اجتماعی ساکنان خواهد بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار