ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

تکذیب شایعه تعیین جانشین ابومهدی المهندس

تکذیب شایعه تعیین جانشین ابومهدی المهندس سازمان الحشد الشعبی عراق در اطلاعیه‌ای شایعه شبکه اسکای نیوز امارات درباره تعیین جانشین برای شهید ابومهدی المهندس را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان الحشد الشعبی شایعه یک شبکه اماراتی درباره انتصاب «ابوعلی البصری» به عنوان نایب‌رئیس جدید این سازمان را تکذیب کرد.

 

 سازمان الحشد الشعبی عراق در اطلاعیه‌ای شایعه شبکه اسکای نیوز امارات درباره تعیین جانشین برای شهید ابومهدی المهندس را تکذیب کرد.

 

در اطلاعیه الحشد الشعبی که در صفحه توییتر آن منتشر شد، آمده است که این سازمان «شایعات برخی رسانه‌ها در خصوص تعیین جایگزین برای شهید حاج ابومهدی المهندس (رحمة الله علیه) را تکذیب و تأکید می‌کند که این خبر‌ها کاملا بی‌اساس است».

 

همچنین همزمان با این خبر نیز شبکه خبری روسیا الیوم به نقل از دو مقام سازمان الحشد الشعبی، انتصاب «ابوعلی البصری» به عنوان نایب رئیس این سازمان و جانشینی «ابومهدی المهندس» فرمانده شهید این سازمان را تکذیب کرد.

 

روسیا الیوم به نقل از این دو منبع آورده است: «تا به این لحظه اخبار حاکی از انتصاب آقای البصری صحت ندارد و تصمیمی اینچنینی در سازمان گرفته نشده است».

 

صبح امروز چهارشنبه شبکه خبری اسکای نیوز از انتصاب ابوعلی البصری به عنوان نایب رئیس الحشد الشعبی خبر داده بود و بعد از آن رسانه‌های دیگر این شایعه را بازنشر کردند.

 

امروز (چهارشنبه - ۲۲ ژانویه)، شبکه خبری «اسکای نیوز عربی» (که از امارات برنامه پخش می‌کند)، به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که سازمان الحشد الشعبی عراق جانشین ابومهدی المهندس نایب رئیس این سازمان را تعیین کرده است و از این پس ابوعلی البصری از فرماندهان ارشد سازمان بدر در این پست به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

 

المهندس دو هفته پیش (سیزدهم دی‌ماه) به همراه سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه در پی عملیات تروریستی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسید.

 

پیشتر سرتیپ «عبدالکریم خلف» سخنگوی فرماندهی کل نیرو‌های مسلح عراق، از معرفی «هادی العامری» به عنوان نامزد جانشین شهید «ابومهدی المهندس»، جانشین رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق خبر داده و برخی رسانه‌های عراقی نیز اعلام کرده بودند که العامری رسماً جانشین شهید ابومهدی مهندس، نائب‌رئیس سازمان الحشد الشعبی شده است.

 

ابوعلی البصری، نخستین فرمانده نیرو‌های سازمان بدر است که در سال ۱۹۹۸، از این پست کناره‌گیری کرد تا شهید المهندس جایگزین او شود. در سال ۲۰۰۰ نیز او، از این پست کناره‌گیری کرد تا «هادی العامری» فرماندهی نیرو‌های بدر را برعهده گیرد و تا به امروز، وی در این پست قرار دارد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار