تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور

کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: روزهای جمعه و شنبه، کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور رخ خواهد داد و دریای خزر در این دو روز مواج است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۴۴

مبه گزارش راهبرد معاصر؛ دیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: سامانه بارشی فعال بر روی کشور در روز ۵ شنبه عمدتاً تا نیمه شرقی کشور فعال بوده و سبب بارش برف و باران در این مناطق، وزش باد شدید و در استان‌های جنوبی کشور سبب رگبار و رعد و برق خواهد شد.

 

صادق ضیائیان اظهار داشت: شدت بارش در این روز (۵ شنبه) در استان فارس، هرمزگان، نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و استان کرمان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی است.

 

وی افزود: در روز ۵ شنبه در برخی از نقاط استان‌های واقع در غرب، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی، با شدت کمتر بارش برف و باران پیش بینی می‌شود. روز جمعه این سامانه در استان‌های سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان و جنوب کرمان فعال بوده و سپس از کشور خارج می‌شود. در روز جمعه سامانه دیگری مجدد وارد کشور شده و در مناطق شمال غرب، سواحل شمالی، ارتفاعات جنوبی البرز مرکزی و استان خراسان شمالی سبب بارش برف و باران می‌شود.

 

وی یادآور شد: این سامانه روز شنبه در استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب برخی نقاط بوشهر، شمال فارس، سواحل شمالی، ارتفاعات البرز، خراسان شمالی و خراسان رضوی سبب وزش باران، باد شدید، برف و در استان‌های جنوبی سبب رگبار و رعد و برق می‌شود.

 

ضیائیان تصریح کرد: روز یکشنبه این سامانه در جنوب شرق کشور فعال بوده و سپس از کشور خارج می‌شود. روزهای جمعه و شنبه، کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور رخ خواهد داد و دریای خزر در این دو روز مواج است. همچنین نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان، ۵ شنبه مواج خواهد بود.

 

آسمان تهران امروز ابری، مه آلود و در برخی از ساعات روز بارش برف و وزش باد و در بعدازظهر وزش باد شدید پیش بینی می‌شود. فردا جمعه آسمان تهران ابری، گاهی وزش باد را شاهد خواهد بود.

 

کمترین دمای تهران امشب به صفر درجه سانتیگراد می‌رسد و در بیشترین دما ۵ درجه سانتیگراد است. دمای هوای اردبیل امروز در سردترین ساعت به منفی ۹ درجه می‌رسد که سردترین استان کشور است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار