خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

لغزندگی در محور هراز / داشتن زنجیر چرخ الزامی است

رییس پلیس راه شرق استان تهران از بارش برف و لغزندگی جاده در محور هراز خبر داد و گفت: داشتن زنجیر چرخ برای رانندگان الزامی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سیاوش محبی با اشاره به بارش برف از نیمه‌های شب گذشته در محورهای کوهستانی شرق استان تهران اظهار داشت: در محورهای کوهستانی کشور به خصوص هراز، مازندران، البرز، قزوین، همدان، چهارمحال و بختیاری و فارس و لرستان بارش برف آغاز شده است.

 

محبی افزود: محور هراز با توجه به اینکه در شب گذشته چندین بار با تلاش همکاران راهداری برف روبی و نمک پاشی شده است، اما تردد برون زنجیر چرخ امکانپذیر نیست.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون سطح محورهای مواصلاتی بسیار لغزنده است گفت: هم اکنون شرایط مناسبی برای سفر نیست و توصیه می‌کنیم به همه هموطنان برای سفر تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند و همچنین قبل از سفر از سلامت فنی به ویژه بخاری، مخزن آب پاش و برف پاک کن اطمینان حاصل کنند.

 

فرمانده پلیس راه شرق استان تهران عنوان داشت: از همه رانندگان و مسافرینی که قصد تردد از این محورها را دارند می‌خواهیم حرکت با سرعت مطمئنه را در دستور کار خود قرار داده و به توصیه همکاران در طول مسیر به خوبی توجه داشته باشند و یک بار زنجیر چرخ را به صورت آزمایشی ببندند تا در طول مسیر دچار راهبندان برای خود و دیگران نشوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار