افزایش ناگهانی قیمت محصولات اپل آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد

لغزندگی در محور هراز / داشتن زنجیر چرخ الزامی است

لغزندگی در محور هراز / داشتن زنجیر چرخ الزامی است رییس پلیس راه شرق استان تهران از بارش برف و لغزندگی جاده در محور هراز خبر داد و گفت: داشتن زنجیر چرخ برای رانندگان الزامی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سیاوش محبی با اشاره به بارش برف از نیمه‌های شب گذشته در محورهای کوهستانی شرق استان تهران اظهار داشت: در محورهای کوهستانی کشور به خصوص هراز، مازندران، البرز، قزوین، همدان، چهارمحال و بختیاری و فارس و لرستان بارش برف آغاز شده است.

 

محبی افزود: محور هراز با توجه به اینکه در شب گذشته چندین بار با تلاش همکاران راهداری برف روبی و نمک پاشی شده است، اما تردد برون زنجیر چرخ امکانپذیر نیست.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون سطح محورهای مواصلاتی بسیار لغزنده است گفت: هم اکنون شرایط مناسبی برای سفر نیست و توصیه می‌کنیم به همه هموطنان برای سفر تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند و همچنین قبل از سفر از سلامت فنی به ویژه بخاری، مخزن آب پاش و برف پاک کن اطمینان حاصل کنند.

 

فرمانده پلیس راه شرق استان تهران عنوان داشت: از همه رانندگان و مسافرینی که قصد تردد از این محورها را دارند می‌خواهیم حرکت با سرعت مطمئنه را در دستور کار خود قرار داده و به توصیه همکاران در طول مسیر به خوبی توجه داشته باشند و یک بار زنجیر چرخ را به صورت آزمایشی ببندند تا در طول مسیر دچار راهبندان برای خود و دیگران نشوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار