دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

جاده‌های کدام استان‌ها برفی و بارانی و مسدود است؟

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، در خصوص وضعیت جوی جاده های و محورهای مواصلاتی کشور در روز جمعه، توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 24
کد خبر: ۳۴۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نادر رحمانی، گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی، بارش برف در اکثر محورهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و محور میروان-سقز در استان کردستان را شاهد هستیم.

 

وی با بیان اینکه بارش باران نیز در محور لنگرود-چابکسر گزارش شده است، ادامه داد: از رانندگان می‌خواهیم هنگام سفر به استان‌های شمالی و شمال غربی کشور بویژه محورهای پیرانشهر-سردشت، خوی-چالدران، بوکان-میاندوآب در استان آذربایجان غربی و محور بانه-سقز در استان کردستان، ضمن رعایت نکات ایمنی و رعایت سرعت مطمئنه، حتما با زنجیرچرخ تردد کنند.

 

به گفته رحمانی، به دنبال بارش باران فراوان و طغیان رودخانه در استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و هرمزگان برخی محورهای مواصلاتی مسدود شده‌اند. محورهای شهداد-نهبندان،‌ جیرفت-ساردوئیه در کرمان و خراسان جنوبی، محورهای جاسک-چابهار و جاسک-میناب در هرمزگان و محورهای رودبار-ایرانشهر و ایرانشهر-دهکلوت، اصلی ترین محورهایی هستند که در حال حاضر به علت طغیان رودخانه مسدود هستند.

 

وی افزود: در نظر داریم با توجه به میزان بار ترافیکی که ممکن است در جاده چالوس مشاهده کنیم، محدودیت ترافیکی بر رفت‌وآمد در این محور مواصلاتی اعمال کنیم که البته هنوز تصمیمی برای ساعت اجرای این محدودیت ترافیکی، اتخاذ نشده است.

 

رحمانی با عنوان این مطلب که از سایر محورهای مواصلاتی کشور مشکل خاص ترافیکی گزارش نشده است، گفت: از مردم درخواست داریم که پیش از آغاز سفر از طریق شماره گیری ٨٨٢۵۵۵۵۵ طی ساعات شبانه روز از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور مطلع شوند.

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار